JaCHT kopen

Een jacht kopen, is in veel opzichten de ultieme droom van een bootliefhebber. Zeker wanneer u bekend bent met de superjachten van deze tijd. Ze stralen iets luxes en exclusiefs uit. Een aluminium jacht is dan een uitstekende keuze. Het is een zeer geliefde vorm van de plezierboot. 

Wat is een jacht?

Een jacht is puur een boot die bedoeld is voor recreatie. De term zelf is zelfs in Nederland uitgevonden. Het is later pas overgenomen in de Engelse taal. De nadruk ligt bij een jacht over het algemeen op de luxe elementen. Het doel is om de boot zo comfortabel mogelijk te maken voor de gebruiker. Uiteraard door een beroep te doen op kwalitatief zeer hoogstaande materialen. Het is namelijk wel de bedoeling dat het jacht zo lang mogelijk meegaat. 

Voordelen jacht kopen

De voordelen van een jacht kopen, zijn uiterst divers. Het is geen toeval dat zoveel mensen de wens hebben de eigenaar van een jacht te worden. Vooral wanneer we kijken naar een aluminium jacht mogen we spreken van een aantal unieke voordelen. Het gaat dan bijvoorbeeld om: 

  • Zeer stijlvol: Dat een jacht per definitie stijlvol is, dat staat vast. Dat is althans hoe we er bij EvensDesign naar kijken. Een jacht moet iets uitstralen. Bij een goed jacht spat het ervan af dat het om een luxe boot gaat. Een boot die op een optimale manier aan jouw dromen voldoet.
  • Duurzaam: Bij de keuze voor een aluminium jacht maakt u tegelijkertijd gebruik van de duurzame eigenschappen van dit materiaal. Aluminium gaat namelijk bijzonder lang mee. Het is bestand tegen de invloeden van water en UV-straling. Zo gaat het bijvoorbeeld niet roesten en is er geen sprake van vervaging. Daarmee behoudt uw boot lang z’n waarde. Ideaal mocht u op een later moment te besluiten om toch weer over te stappen naar een ander model. Het is hoe dan ook fijn om die vrijheid te hebben.
  • Op maat te ontwerpen: Wist u bovendien dat een jacht op maat te ontwerpen is? Als botenbouwer houden we ons hier bij EvensDesign op dagelijkse basis mee bezig. Wij voeren alles in opdracht uit, zodat het tot in detail aan uw wensen voldoet. Daarbij is het bijzonder handig om gebruik te maken van onze speciale, online boot configurator. Deze hebben we namelijk in het leven geroepen om u een beter beeld van uw ideale jacht te geven.
  • Veel ruimte: Uiteindelijk biedt een goed jacht veel ruimte. Dit maakt het mogelijk om spullen mee te nemen en op te bergen. Bijvoorbeeld wanneer u besluit om een iets verdere reis te maken. Zodanig dat u wellicht zelfs besluit om op de boot te overnachten. Door dit mogelijk te maken, ontstaat er een serieus gevoel van vrijheid. Een custom built yacht heeft precies zoveel ruimte als u nodig heeft.
  • Ultiem comfort: Al met al staat het woord ‘comfort’ bij een jacht toch wel centraal. Als er namelijk iets is waar een jacht voor zorgt, dan is het een ultiem gevoel van comfort. Op een jacht van EvensDesign vindt u allerlei elementen terug die uw comfort verhogen. Van optimaal meubilair tot aan een slim design.

Eigen ontwerp jacht kopen

Wilt u een jacht kopen dat is gebouwd volgens uw eigen ontwerp? Dan is dit bij EvensDesign geen enkel probleem. Met de boot configurator gaat u direct aan de slag. Mocht u daarbij nog vragen hebben, dan is het uiteraard altijd mogelijk om contact op te nemen. Zo maken we een jacht kopen zo makkelijk mogelijk voor u. We zijn een botenbouwer die uw tevredenheid als allerhoogste prioriteit stellen. 

Wilt u samen met ons een eigen jacht ontwikkelen ? Neem gerust eens contact met ons op.