BOOT KOPEN

Een boot kopen? Het is een wens die veel mensen hebben. Met een eigen boot varen is in veel opzichten een echte droom. Het gevoel van vrijheid dat hierbij komt kijken, is ongeëvenaard. Zeker bij EvensDesign zetten we alles op alles om u dit gevoel te geven. Een boot kopen, is bij ons niet zomaar iets. We hebben een uiterst professionele en persoonlijke visie wanneer het op boten aankomt. Het is ons doel om iedereen aan zijn of haar perfecte boot te helpen. 

Waarom een boot kopen?

Een boot kopen, doen mensen over het algemeen om dezelfde redenen. De visie van EvensDesign is dan om hier een aantal redenen aan toe te voegen. Puur om het concept van een eigen boot kopen nog net wat aantrekkelijker te maken. Denk daarom aan punten als: 

  • Vrijheid: In eerste instantie gaat een eigen boot kopen, leiden tot een enorme hoeveelheid vrijheid. Zeker in Nederland is er een gigantisch netwerk van wateren. Wanneer u dan aan het water of in de buurt van het water woont, kunt u vaak veel kanten op. Het is daarmee niet alleen mogelijk om plaatselijk van de zon te genieten. Nee, u kunt hele uitjes maken met uw eigen boot. Daarmee is het binnen de kortste keren ondenkbaar om nog zonder eigen boot door het leven te gaan. Denk aan de geweldige tijden die u met vrienden en familie gaat beleven.
  • Duurzame opties: Wat ook zeker een belangrijk voordeel van de huidige tijd is, is het beschikbare materiaal. Een aluminium boot is bijvoorbeeld enorm duurzaam. Dit materiaal is zeer licht én sterk. Daarmee komen twee ideale eigenschappen voor een boot direct al samen. Bovendien heeft aluminium ook geen last van water en de zon. Het gaat niet roesten en heeft geen last van UV-straling. Daarmee behoudt de boot lang z’n strakke uiterlijk. Ook met het oog op het milieu is dit een goede keuze. Een aluminium boot is niet schadelijk voor de natuur.
  • Volledig naar wens te bouwen: Zoals gezegd, is uw ultieme boot bij EvensDesign volledig naar wens te bouwen. Wij maken namelijk gebruik van een boot configurator. Deze is gewoon op de website beschikbaar. Hierin past u eenvoudig bepaalde elementen van het gewenste type boot aan. Hierdoor krijgt u al snel een steeds beter beeld van de mogelijkheden. En van hoe het geheel er in de praktijk uit komt te zien. Neem een kijkje en ontdek direct de toegevoegde waarde van deze werkwijze.
  • Waardevast: Een boot kopen, is tegenwoordig mogelijk op een waardevaste wijze. Dit staat namelijk in verband met de aluminium boot. Zoals gezegd, ondervindt deze nauwelijks last van de directe omgeving. Daardoor is de boot ook jaren verder nog in een goede staat. De waarde van de boot gaat bij gebruik dus niet snel achteruit. Een flinke vooruitgang ten opzichte van boten die van andere materialen gemaakt zijn. 

Het is een combinatie van voordelen als de bovenstaande punten die mensen steeds sneller overstag krijgen. Bij EvensDesign merken we dat er veel behoefte is aan personalisatie. Aan een boot die tot in detail is afgestemd op datgene wat u wilt. Van de grootte en de kleur van de boot tot aan de individuele componenten van de boot zelf. Heeft u hier al een idee van? Of gaat u daarvoor nog even aan de slag met de 3d boot configurator? 

Welke boot kopen?

Bij een boot kopen, komt overigens ook nog het type boot aan bod. Zoals u waarschijnlijk wel van op de hoogte bent, zijn er veel typen boten. Voor welk type u besluit te kiezen, is uiteraard opnieuw afhankelijk van uw specifieke voorkeuren. De mogelijkheden zijn er bij EvensDesign in ieder geval. U moet denken aan de volgende opties: 

Sloep kopen

Besluit u een boot te kopen? Dan is een sloep een van de bekende opties die u heeft. Een sloep is een relatief kleine boot. Er is wel voldoende ruimte om te zitten met een groot aantal personen. 

Een sloep kopen, doet u niet per se voor het bereiken van de hoogste snelheden op het water. Wel redenen om een sloep te kopen, zijn een hoog comfort, veiligheid en een gevoel van vrijheid. 

Een aluminium sloep is bijvoorbeeld erg licht en brandveilig. Daarmee gaat u zonder zorgen het water op. 

Bij EvensDesign maken we een sloep kopen zo makkelijk als mogelijk is. In de boot configurator vindt u alles wat u nodig heeft om uw favoriete sloep samen te stellen. Vervolgens gaan wij als botenbouwer aan de slag om deze wens te realiseren. Voor vragen over het kopen van een sloep kunt u ons uiteraard altijd bereiken. 

Jacht kopen

Een jacht kopen? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een gevoel van luxe en comfort. Een jacht is een uitstekende keuze om hierin te voorzien. Het is namelijk een zeer geliefd type. Deze boten hebben een ongeëvenaarde uitstraling. Bovendien zijn de mogelijkheden op de boot zelf zeer divers. 

Kiest u daarbij voor een aluminium jacht? Dan doet u een beroep op een aantal extra voordelen, zoals het behouden van de waarde, duurzaamheid en het minimaliseren van het gewicht. Stuk voor stuk zaken die de keuze alleen maar makkelijker maken. 

Als botenbouwer zetten we onze kennis bij EvensDesign graag in om u hierbij te begeleiden. We hebben intussen een enorme hoeveelheid ervaring opgebouwd in deze sector. Zo is de speciale boot configurator hier een direct gevolg van. Stel nu makkelijker dan ooit uw ideale jacht samen. Wat is de definitie van uw droomjacht?

Speedboot kopen

Een speedboot kopen? Dan bent u bij EvensDesign precies waar u moet zijn. Als expert in de aluminium speedboot zijn we u graag van dienst. Zo zijn onze boten speciaal gebouwd om een hoge snelheid te behalen. Uiteraard onder maximaal veilige omstandigheden. 

Wanneer u een speedboot zoekt, dan heeft u waarschijnlijk behoefte aan een variant die volledig naar wens is. We raden het dan ook aan om de boot configurator erbij te pakken. Deze laat u namelijk eenvoudig onderdelen met elkaar vergelijken. Binnen de kortste keren ontdekt u dan wat u wel en niet aan staat. 

Hulp nodig bij het kopen van uw speedboot? Neem dan even contact op! 

Tender kopen

Een tender kopen? Dan kiest u voor een van oudsher zeer geliefd type boot. Het is een boot die men vroeger gebruikte om bijvoorbeeld post en passagiers met handbagage te vervoeren. Dit vervoer vond dan plaats richting een grotere boot, die op een ankerplaats lag. 

Bij een tender kopen, wilt u uiteraard dat deze perfect aan uw wensen voldoet. Een tender laten ontwerpen, is dan ideaal. Als professionele botenbouwer zijn we de aangewezen partij om hiermee te helpen. Via de boot configurator van onze Speedster 653 ontdekt u binnen de kortste keren wat de opties zijn. 

Elektrische boot kopen

Een elektrische boot kopen, is helemaal van deze tijd. Een elektrische boot is namelijk bijzonder duurzaam. Een dergelijke boot maakt puur gebruik van elektriciteit om te varen. Dit in tegenstelling tot allerlei fossiele brandstoffen, die veel meer vervuilend zijn voor de directe omgeving. 

Een elektrische boot kopen, is dan ook mogelijk voor verschillende typen boten. Van een elektrische sloep tot aan een elektrische speedboot. Welke type boot heeft u op dit moment op het oog? 

Boten te koop van professionele botenbouwer

Bij EvensDesign zijn puur boten te kopen van een professionele botenbouwer. Dat is namelijk de reputatie die we in de loop der jaren hebben weten op te bouwen. We bieden al sinds jaar en dag boten te koop aan. Als professionele botenbouwer maken we hierbij gebruik van de allerbeste materialen. 

Een aluminium boot kopen die volledig naar uw persoonlijke wens is, is dan ook geen probleem. Wij creëren een boot altijd op een manier dat deze bij u als persoon past. Van het design tot het type boot. 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.