ALUMINIUM TENDER KOPEN

De aluminium tender is in toenemende mate populair. Het heeft alles te bieden waar de moderne bootliefhebber naar op zoek is. Van een maximaal vaargenot tot aan een prachtige stijl. In een tender of een tender sloep komt alles samen. 

Wat is een aluminium tender, tender sloep of tender boot? 

Tegenwoordig noemt men een tender ook wel een tender sloep of een tender boot. Het gaat hier dus simpelweg om dezelfde benaming voor verschillende soorten boten. 

Van origine was dit een boot die passagiers of materialen vervoer naar een dichtbijgelegen groter schip. Dit gebeurt nog steeds wel, maar het is niet meer het meest gebruikte doel van de boot. 

Vandaag de dag doet de tender sloep vooral dienst als plezierboot. 

Voordelen tender sloep

Een tender sloep kent een aantal unieke voordelen. Het zijn precies deze voordelen die veel mensen ervan overtuigen voor dit type boot te kiezen. Het gaat dan om de volgende punten:

  • Snel: De tender sloep is van zichzelf in potentie erg snel. Dit is vooral het geval wanneer u voor een aluminium tender sloep kiest. Precies het materiaal waar we bij EvensDesign gebruik van maken. Dit is namelijk extra licht, wat de tender sloep sneller laat voortbewegen. Er is minder vermogen vereist om een bepaalde snelheid te bereiken. Bent u dus groot voorstander van de combinatie van een hoge snelheid en maximaal comfort op uw plezierboot? Dan is de tender sloep absoluut het overwegen waard.
  • Weinig onderhoud: Verder heeft een aluminium tender weinig onderhoud nodig. Dit heeft alles te maken met het feit dat het materiaal niet roest. Er vindt dus geen corrosie plaats. Aluminium is heel goed bestand tegen water. Ook op de lange termijn hoeft u de boot dus niet te verven. U heeft met weinig onderhoud jarenlang plezier van uw gloednieuwe boot. Precies zoals het hoort.
  • Zeer wendbaar: Een tender sloep is bovendien erg wendbaar. Dit houdt dus in dat u eenvoudig snelle, korte bewegingen maakt. Ideaal om te allen tijden de controle te hebben over waar u naartoe beweegt. Het manoeuvreren met een dergelijke boot gaat op een optimale wijze. Op welke locaties bent u van plan gebruik te maken van uw nieuwe plezierboot?
  • Luxe variant: Wist u dat er ook een luxe variant van de tender sloep bestaat? Dit noemen we de luxe tender. Deze is nog net wat stijlvoller en comfortabeler dan het gemiddelde model. Het is als het ware een upgrade van een ‘normale’ tender sloep. Daarmee voorziet u uzelf nog even van extra gemakken en een extra stijlvolle uitstraling. Wanneer u hier veel waarde aan hecht, is het zeker de moeite waard om meer te weten te komen over de mogelijkheden. 

Al met al heeft de tender sloep dus veel te bieden. Het is dan ook niet vreemd dat een aluminium tender momenteel bijzonder populair is. Een betaalbare plezierboot is iets waar veel mensen naar op zoek zijn. Bij EvensDesign maken we dit als botenbouwer voor iedereen een toegankelijke, betaalbare optie.  

ALUMINIUM TENDER KOPEN

Een aluminium tender kopen, is een uitstekende manier om ook duurzaam bezig te zijn. Door te kiezen voor aluminium als materiaal, bent u namelijk actief bezig met de staat van het milieu. Dit type materiaal gaat niet alleen lang mee, maar bevat ook nog eens geen giftige stoffen. In combinatie met het lage gewicht en bijbehorende lage verbruik wordt dit positieve effect nog verder versterkt. Wist u bovendien dat een aluminium tender bijna altijd een hoge restwaarde heeft? 

Staat een aluminium tender kopen momenteel dus hoog op uw wensenlijstje? Dan is dit het uitgelezen moment om actie te ondernemen. Als botenbouwer gaan we graag voor u aan de slag om uw droomboot te realiseren. U heeft daarmee binnen de kortste keren al de beschikking over uw nieuwe tender sloep. Voor u het weet, bevindt u zich al op het water. Het genieten kan dan pas echt beginnen! 

Meer informatie over Aluminium Tenders

Bent u opzoek naar een aluminium tender ? Neem gerust eens contact met ons op.