Maikel Evens

Oprichter, ontwerper, en het passievolle brein achter dit merk.

Geboren en getogen op het water, en van kleins af aan samen met vader, 

en medeoprichter, te vinden tussen de techniek van de binnenvaart.

 

 

Dorstig naar kennis niet uit de stuurhut weg te krijgen, nieuwsgierig 

naar het wel en wee van de scheepvaartwereld.

 

 

Met deze achtergrond als basis, als 17 jarige Limburger verhuisd naar Rotterdam, om aan het Scheepvaart en transport college te gaan studeren. 

Met het papiertje op zak klaar om zijn stempel te drukken op een wereld 

waarin hij zijn passie gevonden heeft.

Hobbymatig ontwerpend en bouwend de nodige werkervaring opgedaan op de werkvloer van scheepswerven, tekenkamers van megajachten bouwers, en als ontwerper van aluminium brandweerboten, politieboten, en reddingsvaartuigen.

 

 

In 2019 de grote stap genomen om zelfstandig verder te gaan, en momenteel aan de leiding van een team van 8 vakmensen, met een werkplaats voorzien van alle middelen om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

 

 

Met deze achtergrond produceren wij beroepsvaartwaardige pleziervaartuigen, welke niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook nog zo degelijk gebouwd zijn dat ze over 100 jaar nogsteeds te vinden zullen zijn op het water.Nico Evens

Net als vroeger nog steeds aan het roer. Vraagbaak voor alles waar levenservaring de doorslag geeft.

Ondertussen niet langer aan het roer van een groot binnenvaartschip, maar wel aan het roer van de technische afbouw van alles wat door zoonlief ontworpen en gebouwd wordt.

Ook geboren en getogen in de beroepsvaart en recent de kapiteinspet aan de wilgen gehangen om te genieten van de pleziervaart en zijn kleindochter. Daarnaast nog werkzaam als de vaak ongehoorde stem van zijn ex collega's bij de branche organisatie, Koninklijke Binnenvaart Nederland.

Gezamenlijk ruim 50 jaar ervaring in de scheepsbouw en scheepsvaart.

Bent u geïnteresseerd in deze Speedster ? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.