Aluminium tender kopen Vinkeveense Plassen

Een aluminium tender kopen voor de Vinkeveense Plassen? Dan bent u momenteel helemaal op de juiste plek om deze wens te realiseren. Bij Evensdesign houden we ons op dagelijkse basis bezig met alles rondom het ontwerpen en bouwen van topkwaliteit boten. Zodanig dat ze leiden tot de grootst mogelijke tevredenheid bij de uiteindelijke klant. 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender is een echte alleskunner onder de boten. Geschikt voor meerdere doeleinden is het niet vreemd dat veel mensen voor dit model boot kiezen. Zo gaat u er een perfecte, relaxte dag op het water mee beleven wanneer u op zoek bent naar ontspanning. Echter is het ook heel goed mogelijk om er op uit te trekken en grote stukken van de Vinkeveense Plassen te ontdekken. Het is altijd prettig om de keuze te hebben. 

Waarom een aluminium tender kopen voor de Vinkeveense Plassen?

Een aluminium tender kopen voor de Vinkeveense Plassen? Dan bent u waarschijnlijk meer specifiek benieuwd naar de belangrijkste voordelen van deze optie. Graag gaan we hier bij deze dan ook dieper op in. Hou bijvoorbeeld rekening met: 

  • Bestand tegen alle weersinvloeden: Allereerst is een aluminium tender van Evensdesign bestand tegen alle weersinvloeden. Dit heeft namelijk één op één te maken met het gekozen materiaal. Aluminium is niet alleen licht, maar ook supersterk. Het weer tast het niet aan bij stevige neerslag. Zelfs niet bij de meer intense hagelbuien. Zo blijft uw gloednieuwe boot gewoon intact. De lange levensduur is een belangrijk pluspunt. Zeker in combinatie met de beperkte noodzaak voor onderhoud.
  • Boot volledig op maat maken: Wist u bovendien dat uw boot volledig op maat te maken is? We bieden zeer gedetailleerde personalisatieopties aan. Doe hiervoor een beroep op onze innovatieve ontwerptool. De 3D boot configurator geeft u een inkijkje in wat er allemaal mogelijk is. Qua verschillende kleuren tot aan variërende onderdelen. Kies bijvoorbeeld de motor, de stuur en allerlei extra faciliteiten voor op uw boot.
  • Team van specialisten: Er gaat een heel team van specialisten schuil achter alles wat er binnen Evensdesign gebeurt. Wij zijn een professionele botenbouwer met flink wat ervaring in de sector. Deze kennis gebruiken we om uw van de allerbeste producten te voorzien. Qua design en overige eigenschappen. 

Wilt u dus een aluminium tender kopen voor op de Vinkeveense Plassen? Dan is dit de ideale mogelijkheid om uw absolute droomboot te ontwerpen. Pak de online ontwerptool erbij en ga direct aan de slag! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.