Aluminium tender kopen Groningen

Aluminium tender kopen in Groningen? Dan zijn we van mening dat Evensdesign dé partij is om u hierbij te helpen. Als professionele botenbouwer houden we ons namelijk op dagelijkse basis met het ontwerpen en bouwen van boten bezig. We weten daardoor precies wat wel en niet werkt. 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender is een multifunctionele boot. Dit maakt dit type boot dan ook zo populair. 

Aan de ene kant is het de ultieme plezierboot. Er is voldoende ruimte om heerlijk te relaxen met vrienden en familie. 

Aan de andere kant is de boot ook vrij wendbaar en snel. Hiermee kunt u dus probleemloos van A naar B varen. Bijvoorbeeld om een tochtje door de natuur of langs bepaalde steden te maken. 

Waarom een aluminium tender kopen in Groningen?

Desondanks zijn er nog een aantal redenen om voor een aluminium tender kopen in Groningen te kiezen. Deze hebben specifiek te maken met het aanbod van Evensdesign. U moet dan denken aan: 

  • Unieke 3D ontwerptool: Momenteel werken wij met een unieke 3D ontwerptool. Deze boot configurator stelt u in staat om tot in detail uw droomboot te ontwerpen. U kiest bijvoorbeeld de kleur, de motor, het stuur en allerlei extra’s. Van LED verlichting en een toilet tot aan een speciale minibar. Zo weet u zeker dat uw boot volledig naar wens is. Wat had u op dit gebied al allemaal in gedachten?
  • Licht en sterk: Daarbij is de boot dankzij het aluminium licht én sterk. Dat is natuurlijk ideaal wanneer u zich op het water begeeft. De boot is hierdoor snel, wendbaar en onderhoudsvrij. Bovendien heeft de boot ook een extra lange levensduur dankzij het aluminium. Dit begint niet te roesten en beschadigt ook niet.
  • Ervaren team: Tot slot hebben we de beschikking over een zeer ervaren team. Als professionele botenbouwer wisten we inmiddels al een groot aantal boten te ontwerpen en bouwen. Deze ervaring nemen we iedere dag weer mee bij nieuwe bestellingen. Uiteraard gecombineerd met een innovatieve visie. We stellen ons leergierig op zodat al onze werkprocessen over tijd alleen maar beter worden. 

Wilt u dus een aluminium tender kopen in Groningen? Laat er dan geen gras over groeien en kom vandaag nog in actie. Voor u het weet, gaat u al in uw nieuwe boot het water op! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.