Aluminium sloep kopen Utrecht

Een aluminium sloep kopen in Utrecht? Dan bent u bij Evensdesign bij de juiste aanbieder aanbeland. Aangezien het bouwen van professionele boten onze expertise is, helpen we u hier graag bij verder. Zo kijken we ernaar uit om uw eigen droomboot te realiseren. Heeft u al een bepaald idee van wat u wilt? Hoe dan ook helpen we u hiermee verder.  

Wat is een aluminium sloep?

Een aluminium sloep is een echte plezierboot. Een snel, wendbaar en compact vaartuig. Vroeger gebruikte men de aluminium sloepen vaak als vissersboot, reddingssloep en zelfs als transportschip. Bijvoorbeeld om goederen en mensen te vervoeren van de grotere schepen naar de havens. 

Aangezien het tegenwoordig voornamelijk een plezierboot is, houden we daar bij Evensdesign natuurlijk rekening mee. Alles staat in het teken van het optimaliseren van kwaliteit én comfort. 

Waarom aluminium sloep kopen in Utrecht?

Wilt u dus een aluminium sloep kopen in Utrecht? Dan vertellen we u graag meer over de unieke voordelen die we bij Evensdesign te bieden hebben. Zo willen we niet zomaar een boot opleveren, maar zetten we graag die stap extra voor onze klanten. Puur en alleen om de ultieme droomboot te realiseren. Dit doen we als volgt: 

  • Beste materialen: Een belangrijke rol is hierbij weggelegd voor de gebruikte materialen. Het aluminium is hier een mooi voorbeeld van. Dit materiaal is namelijk zeer geschikt voor contact met water en specifieke weersinvloeden. Wist u bijvoorbeeld dat aluminium niet begint te roesten en dat het maar heel moeilijk te beschadigen is? Met andere woorden, zowel de intrinsieke als ook de uiterlijke kwaliteiten van de boot blijven volledig intact.
  • Unieke ontwerptool: Daarbij bieden we een unieke ontwerptool aan waarvan u gebruik kunt maken. Deze 3D boot configurator laat u uw ultieme droomboot ontwerpen. U kiest bijvoorbeeld de verschillende onderdelen zelf uit en krijgt hier vervolgens een live online ontwerp van te zien. Pas het design aan en bekijk meteen of het er naar wens uitziet. Op deze manier laat u niets aan het toeval over.
  • Uw droomboot op maat: Het is ons er alles aan gelegen om uw droomboot op maat te realiseren. Een boot die tot in detail is wat u in gedachten had. Uiteraard tegelijkertijd door u van passend advies te voorzien. Zo heeft u alle kennis tot uw beschikking om op de juiste manier de knoop door te hakken. 

Is een aluminium sloep kopen in Utrecht dus een wens die u op dit moment heeft? Pak de ontwerptool er dan meteen even bij en ga direct van start!

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.