Aluminium sloep kopen Friesland

Aluminium sloep kopen in Friesland? Dan is het belangrijk om dit bij de juiste partij te doen. U zorgt er zo namelijk voor dat u maximaal voordeel heeft van de unieke eigenschappen van deze aluminium boot. 

Wat is een aluminium sloep?

Een aluminium sloep kunt u zien als een reddingssloep. We hebben het hier dan over een relatief snel varende boot van een wat compacter formaat. Oorspronkelijk gezien gebruikte men deze boten als transportschip. Het deed dan dienst om bepaalde mensen en spullen over te brengen tussen havens en de grotere schepen. Tegelijkertijd kwam het vaak genoeg voor dat men met de aluminium sloep ging vissen. 

Waarom aluminium sloep kopen in Friesland?

Bent u op zoek naar een aluminium sloep in Friesland? Dan hebben we bij Evensdesign goed nieuws voor u. Er kleven namelijk een aantal belangrijke voordelen aan de activiteit van een aluminium sloep kopen in Friesland. Denk dan bijvoorbeeld aan: 

  • Online boot ontwerpen: Dankzij onze handige ontwerptool is het mogelijk om online uw droomboot te ontwerpen. Binnen deze tool kiest u namelijk eenvoudig welke elementen u graag in uw boot terug ziet keren. De 3D boot configurator is daarmee een zeer belangrijke innovatie. Veel van onze klanten geven aan dat dit een groot pluspunt is van onze dienstverlening. Ervaar het zelf!
  • Kopen bij een professionele botenbouwer: Daarnaast kiest u met Evensdesign voor een ware professionele botenbouwer. Een partij die als geen ander weet wat er bij dit proces komt kijken. Wij combineren praktijkkennis met een leergierige houding. Zo zijn we altijd in staat om te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten. Met minder dan dat nemen wij ook geen genoegen.
  • Jarenlange ervaring: Een jarenlange ervaring in deze sector komt hierbij goed van pas. Intussen wisten wij een groot aantal boten te realiseren. Deze ervaring leert ons nog altijd iedere dag meer over wat wel en niet werkt. Zo blijven we innoveren en optimaliseren met het oog op de toekomst. 

Zit u er dus al een tijdje aan te denken om te investeren in een nieuwe boot? En heeft u dan het liefst dat deze van begin tot eind helemaal op maat is? Dan kijken wij ernaar uit om voor u aan de slag te gaan. Het is altijd onze insteek om een aluminium sloep kopen in Friesland zo leuk mogelijk te maken. De enige manier om dit voor elkaar te krijgen, is middels een optimaal resultaat. 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.