ALUMINIUM SLOEP KOPEN

Met een aluminium sloep vaart u pas echt comfortabel over het water. Deze boten combineren comfort en stijl namelijk op een unieke manier. Zo voelt u zich altijd perfect op het gemak in uw nieuwe vaartuig. Als aluminium botenbouwer kijken we bij EvensDesign altijd naar manieren om zo goed mogelijk in uw wens te voorzien.

Wat is een aluminium sloep?

Een aluminium sloep staat ook wel bekend als een reddingssloep. In de praktijk betreft het hier een relatief snel varende, open, comfortabele boot. Waar het vroeger vooral een transportboot was, is het tegenwoordig een visboot of een plezierboot. 

De aluminium sloepen die we bij EvensDesign als plezierboot aanbieden, zijn voorzien van allerlei luxe afwerkingen en extra’s. Daarmee is het automatisch een aluminium sloep van een zeer hoog niveau. 

De voordelen van een aluminium sloep

Een aluminium sloep heeft standaard veel voordelen te bieden. Maar meer specifiek zijn er ook talloze redenen waarom nu precies de aluminium sloep van EvensDesign de moeite waard is. Door deze met elkaar te combineren, komen we tot het volgende rijtje: 

  • Zeer duurzaam karakter: Aluminium is van zichzelf erg duurzaam. Daarom maakt het gebruik van dit materiaal een aluminium sloep ook automatisch erg duurzaam. Zo zal het bijvoorbeeld op geen enkel moment gaan roesten. Ook niet bij langdurig contact met water. Iets wat men over het algemeen als een serieus voordeel ervaart. Een aluminium sloep blijft zo namelijk langdurig intact. Ook wat het uiterlijk van de boot betreft. Het is niet voor niets zo dat ze heel lang hun waarde behouden. Draagt u ook graag uw steentje bij aan het milieu? Dan is een aluminium sloep een verstandige keuze.
  • Minimale weerstand: Verder kent een aluminium sloep maar minimale weerstand. Dit heeft te maken met het uitkienen van het onderwaterschip. Het gedeelte dat zich onder het water bevindt, klieft dan optimaal door het water heen. Hoe minder weerstand u heeft, hoe minder energie uw boot ook verbruikt. De aluminium sloep is dan niet alleen zuiniger, maar voelt nog beter ook.
  • Erg veilig: Wat we bij EvensDesign zeker niet over het hoofd zien, is de veiligheid van de boot. Wij vinden het uiterst belangrijk dat u op een volkomen veilige wijze het water op gaat. Het materiaal aluminium komt dan nogmaals als geen ander van pas. Dit is namelijk volledig brandveilig. Men gebruikt het zelfs om brandwerende materialen mee te maken. In combinatie met een uitvoerig zorgvuldig uitgestippeld design is dan aan alle facetten gedacht. U krijgt een aluminium sloep waar u zich volkomen veilig in voelt.
  • Erg comfortabel: Tot slot speelt ook comfort een belangrijke rol. Dit is iets waar de gemiddelde sloep sowieso al om bekend staat. U wilt plezier hebben op het water. Een comfortabele boot is daarbij cruciaal. In dat opzicht is een aluminium sloep kopen een van de beste keuzes die u kunt maken. Deze boot is namelijk volledig voorzien van comfortabele elementen. Bekijk bijvoorbeeld eens de foto’s van de sloepen die we op dit moment aanbieden. Het is dan meteen duidelijk u hier heerlijk in zit. 

Aluminium sloep kopen

Is een aluminium sloep kopen dus een wens die u op dit moment heeft? En kiest u dan het liefst voor een design van een ervaren botenbouwer? Dan zit u bij EvensDesign helemaal goed. Wij kijken er naar uit om al op korte termijn voor u aan de slag te gaan. 

Neem eerst eens een kijkje in onze boot configurator. U ziet hier dat u direct heel specifiek een aluminium sloep naar wens kan samenstellen. Er zijn bijzonder veel elementen te vervangen of aan te passen. Binnen de kortste keren is het design dan volledig naar uw wens. Met een aluminium sloep van EvensDesign krijgt u altijd een boot van uw dromen. 

Meer informatie over Aluminium sloepen

Bent u opzoek naar een aluminium sloep ? Neem gerust eens contact met ons op.