Elektrische aluminium tender

De elektrische aluminium tender is op dit moment serieus in opkomst. Het heeft alles te maken met de verschillende voordelen die bij dit type boot van toepassing zijn. Bij Evensdesign vertellen we u hier daarom ook graag meer over. Zo weet u al snel precies of de elektrische aluminium tender wel of niet wat voor u is. 

Wat is een elektrische aluminium tender?

De elektrische aluminium tender is de elektrische variant van de ‘alleskunner’ onder de boten. Een tender is van zichzelf een snelle, sterke, wendbare boot. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met het materiaal zelf. Aluminium is van nature erg licht en sterk. 

Dankzij een elektrische aandrijving is een elektrische aluminium tender ook meteen erg duurzaam. In een wereld waar hier meer en meer nadruk op komt te liggen, is dit toch mooi meegenomen. 

Waarom een elektrische aluminium tender kopen?

Een elektrische aluminium tender kopen, doet u om een combinatie van redenen. Dat is tenminste onze ervaring met de klanten. Daarbij spelen een aantal specifieke punten de grootste rol. Denk dan aan: 

  • Rustgevend: In de basis is een elektrische aluminium tender zeer rustgevend. Doordat u namelijk gebruikmaakt van een elektrische aandrijving, vindt er veel minder geluidsproductie plaats. U beweegt daardoor heel stil over het water. Het stelt u nog meer in staat om helemaal tot rust te komen, de natuurlijke omgeving te horen en met elkaar te communiceren. Het levert dus eigenlijk alleen maar pluspunten op.
  • Tot in detail ontwerpen: Daarbij krijgt u specifiek bij Evensdesign de kans om uw ultieme droomboot tot in detail te ontwerpen. Wij stellen namelijk een 3D boot configurator ter beschikking. Deze laat heel specifiek zien wat de mogelijkheden qua design en onderdelen van de boot zijn. Verander bijvoorbeeld de kleur, kies de motor en voeg allemaal extra’s toe. Het is zelfs mogelijk om voor LED-verlichting, een geluidssysteem en een minibar te kiezen. Heeft u al een bepaald beeld bij uw perfecte boot?
  • Professionele ervaring als botenbouwer: Tot slot doen we bij Evensdesign een beroep op een langdurige, professionele ervaring als botenbouwer. We weten als geen ander wat er komt kijken bij het ontwerpen én bouwen van aluminium boten. Het zorgt voor een stukje betrouwbaarheid richting onze klanten. 

Heeft u op dit moment dus interesse in een elektrische aluminium tender? En kiest u dan het liefst voor een hoogwaardig, betrouwbaar model van een professionele botenbouwer? Dan is dit uw kans om toe te slaan. Pak de online ontwerptool erbij en werk langzaam naar uw absolute droomboot toe!

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.