Elektrische aluminium sloep

De elektrische aluminium sloep is momenteel erg in trek. Dit is een ontwikkeling die eigenlijk hand in hand gaat met de ontwikkeling die bij auto’s plaatsvindt. Meer en meer mensen zijn op zoek naar een elektrische variant. Hier zijn verschillende redenen voor. Bij Evensdesign vertellen we u hier graag meer over. 

Wat is een elektrische aluminium sloep?

Een elektrische aluminium sloep is een boot die wordt aangedreven door een elektrisch aandrijfsysteem. Dit in tegenstelling tot de standaardvarianten van deze boot. 

Een elektrische aluminium sloep is zeer geschikt als plezierboot. Een boot waarmee u een ontspannen tijd op het water beleeft. Bijvoorbeeld met uw gezin, vrienden en/of overige familie. 

Waarom een elektrische aluminium sloep kopen?

Al met al zijn er dus verschillende redenen om een elektrische aluminium sloep te kopen. En dan meer specifiek ook om dit te doen bij Evensdesign. Daarbij moet u bijvoorbeeld denken aan: 

  • Rust aan boord: Een elektrische aluminium sloep maakt nauwelijks geluid. Dit is dan ook automatisch al een enorm pluspunt. Rust aan boord is precies waar iedereen naar op zoek is op een ontspannen dag. Het betekent ook dat u meer te horen krijgt van de natuurlijke geluiden. En bovendien ook van elkaar. Het is makkelijker om te communiceren.
  • Makkelijk uw droomboot samenstellen: Tegelijkertijd werken we bij Evensdesign met een 3D boot configurator. Dit is een handige online ontwerptool, die u heel precies uw droomboot laat samenstellen. U kiest bijvoorbeeld de verschillende onderdelen en het bijbehorende design. Vervolgens ziet u precies weergegeven wat de effecten hiervan zijn op het uiterlijk en de prijs van de boot. Zo krijgt u alle mogelijkheid om zeer specifiek op zoek te gaan naar uw ideale samenstelling. Heeft u al iets in gedachten?
  • Veel ervaring: Tot slot hebben we veel ervaring in deze sector. We houden ons intussen al een geruime tijd bezig met het ontwerpen en bouwen van verschillende soorten boten. Hierdoor is de juiste expertise aanwezig om dit zo goed mogelijk te doen. En om u hierbij bijvoorbeeld te voorzien van passend advies op maat. 

Vindt u een elektrische aluminium sloep op dit moment dus interessant klinken? En bent u benieuwd naar hoe uw ideale droomboot eruit komt te zien? Laat er dan geen gras over groeien en kom vandaag nog in actie. Binnen de kortste keren gaat u dan al met uw eigen boot voor de eerste keer het water op! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.