Elektrische aluminium boot

De hype rondom de elektrische aluminium boot begint intussen serieuze vormen aan te nemen. Het is dan ook hoog tijd om op zoek te gaan naar de juiste informatie. Hierdoor heeft u namelijk de kans om ook zelf te beslissen of de elektrische aluminium boot iets voor u is. Bij Evensdesign voorzien we u graag van de juiste, relevante informatie over dit type vaartuig. 

Wat is een elektrische aluminium boot?

De elektrische aluminium boot wordt dus elektrisch aangedreven. Het is daarmee een vrij duurzaam alternatief voor de meer traditionele boten. 

In veel gevallen gaat het dan om een elektrische aluminium sloep of een elektrische aluminium tender. Dit zijn boten die uitermate geschikt zijn voor pleziertochten. Ze laten u heerlijk ontspannen op het water. Bovendien vaart u er ook makkelijk over iets langere afstanden mee. 

Waarom een elektrische aluminium boot kopen?

Wanneer we het over de elektrische aluminium boot hebben, zijn er verschillende redenen om er voor te kiezen. Zeker wanneer u besluit het ontwerpen en bouwen via Evensdesign te doen. Denk dan aan specifieke voordelen als: 

  • Minimale geluidsproductie: Een minimale geluidsproductie is een van de grootste voordelen van de elektrische aluminium boot. Hierdoor bent u pas echt in staat om op de boot tot rust te komen. Bovendien krijgt u veel meer te horen van uw natuurlijke omgeving. Ideaal wanneer u specifiek door natuurgebieden heen vaart. En vergeet niet dat het de communicatie met de medepassagiers een stuk makkelijker maakt. Stuk voor stuk redenen dus om voor de elektrische aluminium boot te kiezen.
  • Talloze ontwerpmogelijkheden: Daarnaast stellen we bij Evensdesign een groot aantal verschillende ontwerpmogelijkheden ter beschikking. Deze vindt u allemaal terug in onze handige online ontwerptool. Pas bijvoorbeeld heel gemakkelijk het design en de verschillende onderdelen van de boot aan. Van een nieuwe kleur tot aan een minibar en een complete geluidsinstallatie. U ziet meteen live wat dit betekent qua uiterlijk en prijs van de boot.
  • Schat aan ervaring: Intussen hebben we al een groot aantal elektrische boten voor onze klanten weten te realiseren. Wij doen dus een beroep op een schat aan ervaring. Iets wat het mogelijk maakt om hoge kwaliteit producten af te leveren. Bovendien staan we daarbij nooit stil. We gaan altijd op zoek naar manieren om ons verder te ontwikkelen. Het aanbieden van de 3D boot configurator is hier een mooi voorbeeld van. 

Is het dus uw wens om op de korte termijn een elektrische aluminium boot aan te schaffen? Kom dan vandaag nog in actie en stel uw perfecte boot samen in onze ontwerptool! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.