Aluminium tender kopen Zuid-Holland

Aluminium tender kopen in Zuid-Holland? Dan doet u er goed aan om hier de juiste personen voor in te schakelen. Een professionele partij die zich hier op dagelijkse basis mee bezighoudt. Bij Evensdesign doen we er alles aan om de hype rondom de aluminium tenderboten in goede banen te leiden. 

Wat is een aluminium tender?

De aluminium tender is de alleskunner onder de boten. Dit is namelijk een type boot waarmee u voor verschillende doeleinden overweg kunt. Heeft u bijvoorbeeld de wens om heerlijk ontspannen een dagje op het water mee te maken? Of wilt u juist nieuwe plekken ontdekken vanaf het water? Dan is de snelle, wendbare, voldoende ruime aluminium tender hiervoor de beste optie die er beschikbaar is. 

Waarom aluminium tender kopen in Zuid-Holland?

Een aluminium tender kopen in Zuid-Holland doet u vanwege een combinatie van redenen. Dat is althans hoe wij het zien. Vandaar dat we u ook graag verder informeren over de sterke punten van de aluminium tender: 

  • Unieke ontwerptool: Onze unieke ontwerptool is misschien wel het grootste voordeel van het proces rondom een aluminium tender kopen. Met de 3D boot configurator stelt u namelijk heel precies uw perfecte boot samen. Kies de verschillende onderdelen en ontdek hoe het binnen de kortste keren een prachtig geheel vormt. Heeft u al een duidelijk beeld van hoe uw boot eruit moet komen te zien?
  • Lange levensduur: Daarbij is het prettig om te weten dat een aluminium tender automatisch staat voor een lange levensduur. Dit heeft dit type boot namelijk te danken aan het materiaal. Aluminium is licht én stevig. Het zijn eigenschappen die heel goed van pas komen op het water. Zo kan het tegen een stootje en hoeft u zich geen zorgen te maken over beschadigingen.
  • Professionele botenbouwer: Tot slot kiest u bij Evensdesign voor een professionele botenbouwer. Een partij met veel ervaring in het vak. Hierdoor zijn we in staat om u op de best mogelijke manier verder te helpen. Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen én bouwen van een boot. 

Wilt u dus een aluminium tender kopen in Zuid-Holland? En kiest u daarbij het liefst voor topkwaliteit materiaal? Dan kijken we ernaar uit om op de korte termijn al voor u aan de slag te gaan. Pak onze handige 3D ontwerptool erbij en stel direct uw ideale boot samen! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.