Aluminium tender kopen Zeeland

Een aluminium tender kopen in Zeeland? Bij Evensdesign begrijpen we maar al te goed waarom. De hype rondom dit type boot is momenteel groter dan ooit. Steeds meer mensen zien in waarom het in veel opzichten de ideale plezierboot is. Graag geven wij bij deze nog wat meer verduidelijking. 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender is een echte alleskunner. Met deze boot kunt u heel gemakkelijk snel van locatie naar locatie varen. Maar misschien nog wel aantrekkelijker is het feit dat u er ook heel relaxt in rondvaart. Dit is het optimale scenario waar veel mensen naar op zoek zijn. Een wendbare, snelle en relatief compacte boot. De mogelijkheden hiermee zijn precies waar u als liefhebber naar op zoek bent. 

Waarom een aluminium tender kopen in Zeeland?

Al met al zijn er verschillende redenen om voor een aluminium tender kopen in Zeeland te kiezen. Meer specifiek zoomen we dan graag in op de redenen om dit via Evensdesign te doen. Wij zetten namelijk graag een stap extra voor onze klanten. Dit doen we op de volgende manieren: 

  • Volledig op maat gemaakt: Bij Evensdesign willen we een boot volledig op maat maken. Deze moet tot in detail aan uw specifieke wensen voldoen. De beste manieren om dit voor elkaar te krijgen, is door te werken met een innovatieve ontwerptool. En dat is dan ook precies wat we doen. In onze 3D boot configurator stelt u heel eenvoudig uw ideale boot samen. Qua design, functionaliteiten en verschillende onderdelen. Neem snel een kijkje om zelf te ervaren waar de hype vandaan komt!
  • Licht en sterk: Een aluminium tender van Evensdesign is licht en sterk. Dit heeft alles te maken met het materiaal. Het is als geen ander geschikt om een boot mee te bouwen. Aluminium is namelijk goed bestand tegen water én tegen een stootje. Zo houdt het de boot aan de ene kant licht, maar wordt het daardoor niet zwak. Het gaat niet roesten en er ontstaan niet snel beschadigingen.
  • Ervaren team: Een ervaren team is het fundament voor een goede boot. Doordat wij werken met een uitgebreid team van specialisten, zijn we in staat om het beste van het beste te bieden. Wij laten niets aan het toeval over. Bovendien staan we altijd open om nieuwe dingen te leren. Stilstaan is achteruitgaan. Dit laten wij dan ook niet gebeuren. 

Wilt u dus een aluminium tender kopen in Zeeland? Wacht dan niet langer dan nodig is en kom direct in actie! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.