Aluminium tender kopen Utrecht

Aluminium tender kopen in Utrecht? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een professionele, ervaren botenbouwer. Met Evensdesign heeft u precies dat gevonden. Wij houden ons op dagelijkse basis bezig met het ontwerpen en bouwen van allerlei boten. Zo zorgen we voor optimaal plezier op het water voor iedereen. 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender is een snelle, wendbare boot. Er is voldoende ruimte op aanwezig om met een aardige groep mensen het water op te gaan. Dit type boot is uitermate geschikt voor een relaxte vaarervaring. U begeeft zich op een ontspannen wijze op het water. Bijvoorbeeld op een zonnige dag of wanneer u graag meer van de omgeving Utrecht wilt zien. 

Waarom aluminium tender kopen in Utrecht?

Er zijn verschillende redenen om een aluminium tender kopen in Utrecht als wens te hebben. Al helemaal wanneer de optie er daarbij is om de bestelling bij Evensdesign te doen. Denk dan aan voordelen als: 

  • Droomboot op maat: Bij ons gaat u daadwerkelijk op zoek naar uw droomboot. Een boot die volledig op maat gemaakt is. Dit doet u door te werken in onze handige online ontwerptool. Deze 3D boot configurator laat u op een uiterst gedetailleerde wijze een boot samenstellen. Qua design, maar ook qua onderdelen die deel uit gaan maken van de boot. Voorbeelden hiervan zijn LED-verlichting, een minibar en zelfs een geluidsinstallatie. Er is zo dus veel mogelijk!
  • Bestand tegen alle weersinvloeden: Daarbij zijn onze boten altijd bestand tegen alle weersinvloeden. Dit heeft te maken met het gekozen materiaal; aluminium. Dit begint bijvoorbeeld niet te roesten en is bestand tegen een stootje. Daar bovenop is aluminium nog eens onderhoudsvrij ook. Zo maken we het u als eigenaar van een boot zo makkelijk mogelijk.
  • Innovatieve denkwijze: Een innovatieve denkwijze staat aan de basis van onze werkwijze. Als ervaren botenbouwer zijn we altijd op zoek naar manieren om verder te verbeteren. We willen namelijk die stap extra zetten voor onze klanten. De geavanceerde ontwerptool is hier een mooi voorbeeld van. Echter blijft het daar niet bij. Onze gehele dienstverlening is er van doordrongen. 

Wilt u dus een aluminium tender kopen in Utrecht? Dan is dit hét moment om toe te slaan. Pak de 3D tool erbij en stel binnen de kortste keren uw droomboot samen!

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.