Aluminium tender kopen Rotterdam

Een aluminium tender kopen in Rotterdam? Dan is het sterk aan te raden om voor de boot van een innovatieve, professionele botenbouwer te kiezen. Een ervaren partij die als geen ander weet wat hier allemaal bij komt kijken. Zo profiteert u maximaal van de hype rondom de aluminium tender waar op dit moment sprake van is. 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender is een typisch voorbeeld van een multifunctioneel vaartuig. Dit is namelijk een boot waarmee u heel fijn een relaxte dag op het water ervaart. Zo biedt de tender voldoende ruimte voor flink wat vrienden en/of familieleden. 

Aan de andere kant is een aluminium tender ook perfect geschikt voor iets langere afstanden. Met een relatief krachtige motor is dit type boot namelijk vrij snel. 

Waarom een aluminium tender kopen in Rotterdam?

Maar waarom nu specifiek een aluminium tender kopen in Rotterdam bij Evensdesign? Graag geven we meer verduidelijking over de pluspunten hiervan: 

  • Professionele botenbouwer: Als professionele botenbouwer hebben we intussen veel ervaring in deze sector. We doen iedere dag weer een beroep op deze ervaring om onze werkprocessen verder te verbeteren. Dit doen we bijvoorbeeld door onszelf continu leergierig en innovatief op te stellen. Het is niet voldoende om stil te staan en altijd hetzelfde te blijven doen. In plaats daarvan proberen we die stap voorwaarts te zetten.
  • Innovatieve ontwerptool: Eén van de manieren waarop we dit voor elkaar krijgen, is door een innovatieve ontwerptool aan te bieden. Met onze 3D boot configurator stelt u namelijk volledig online uw ultieme droomboot samen. U kiest de kleur, de motor en nog veel meer. Stap voor stap krijgt de aluminium boot zo vorm. Heeft u al een idee over wat u zeker in de boot terug wilt zien keren? Probeer het dan direct een keertje uit!
  • Beste materialen: Bij Evensdesign werken we uitsluitend met de beste materialen. Het is bijvoorbeeld niet voor niets dat we specifiek voor aluminium kiezen. Dit lichte, sterke materiaal is bij uitstek geschikt voor een boot. Het voorkomt roestvorming en beschadigingen. Bovendien maakt dit de boot ook snel en wendbaar. Al met al zijn veel eigenschappen dus het directe gevolg van het gebruikte materiaal. 

Heeft u momenteel dus het idee om een aluminium tender te kopen in Rotterdam? Dan helpen we u hier graag bij verder. Pak de online ontwerptool erbij en ga direct van start! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.