Aluminium tender kopen Overijssel

Een aluminium tender kopen in Overijssel? Dan is het belangrijk om op zoek te gaan naar een betrouwbare, professionele botenbouwer. Bij Evendsdesign vertellen we u graag meer over onze toegevoegde waarde op dit gebied. Intussen houden we ons namelijk al een tijdje bezig met alles wat hierbij komt kijken. Dit werpt zeker vandaag de dag z’n vruchten af. 

Wat is een aluminium tender?

Wanneer we het hebben over een aluminium tender, spreken we over een echte alleskunner. Dit is een boot waarmee u verschillende kanten op kunt. 

Denk bijvoorbeeld aan een ontspannen, relaxt dagje op het water. U dobbert een beetje rond met vrienden en/of familie. 

Aan de andere kant is het ook geen enkel probleem om iets langere afstanden met een aluminium tender te overbruggen. Dankzij een krachtige motor behaalt u relatief hoge snelheden. Binnen de kortste keren bent u dan van A naar B. 

Waarom een aluminium tender kopen in Overijssel?

Al met al zijn er dus verschillende redenen om een aluminium tender te kopen in Overijssel. Zeker wanneer u besluit te kiezen voor Evensdesign. U kiest dan namelijk voor: 

  • Beste materialen: Wij werken uitsluitend met de beste materialen. Het vormt uiteindelijk namelijk de basis van de boot. Het is dan ook geen toeval dat aluminium zo’n grote rol speelt. Het is licht, sterk en onderhoudsvrij. Zo gaat het niet roesten en raakt het niet snel beschadigd. Eigenschappen die zeker op het water goed van pas komen.
  • Een boot op maat: Daarnaast kiezen wij er echt voor om u een boot op maat te bezorgen. Uw droomboot waar u al een tijdje naar op zoek bent. Hiervoor doen we een beroep op onze innovatieve 3D ontwerptool. Deze boot configurator laat u onderdeel voor onderdeel bekijken wat u wilt. Van de kleur van de boot tot aan de vele extra’s die we kunnen toevoegen. Vervolgens ziet u live hoe dit het uiterlijk van de boot beïnvloedt.
  • Innovatief team: Evensdesign is in meerdere opzichten een innovatief team. Aan de ene kant laat de 3D ontwerptool dit duidelijk zien. Aan de andere kant zijn ook onze dagelijkse processen hiervan doordrongen. We staan nooit stil en gaan altijd op zoek naar manieren om onze producten en bijbehorende dienstverlening verder te verbeteren. We doen er alles aan om u als klant hier de vruchten van te laten plukken. 

Wilt u dus een aluminium tender kopen in Overijssel? Dan is dit het ideale moment om toe te slaan. Pak de 3D boot configurator erbij en stel direct uw droomboot samen! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.