Aluminium sloep kopen Amsterdam

Een aluminium tender kopen in Noord-Brabant? Dan zit u bij Evensdesign helemaal goed. Als ervaringsdeskundige op dit gebied helpen we onze klanten graag aan hun ultieme droom; een eigen boot. De hype rondom dit type boot is momenteel groter dan ooit. Het betekent ook dat het belangrijk is om goed te letten op de betrouwbaarheid van de aanbieder. 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender is een compacte, snelle en wendbare boot. Het is een echte alleskunner. Ideaal om op een meer of kleine rivier van een heerlijke, zonnige dag te genieten. Echter is het ook een zeer geschikte boot om iets langere afstanden mee te overbruggen. U kiest dan echt voor een tripje op het water. Wat bent u van plan allemaal te gaan doen met een gloednieuwe tender? 

Waarom een aluminium tender kopen in Noord-Brabant?

Er zijn uiteindelijk meerdere redenen om een aluminium tender te kopen in Noord-Brabant. Ook zeker wanneer u specifiek besluit om te kiezen voor het aanbod van Evensdesign. Vandaar dat we u daar bij deze graag meer over vertellen: 

  • Lange levensduur: Wist u dat aluminium een zeer lange levensduur heeft? Dit heeft alles te maken met het materiaal zelf. Het begint bijvoorbeeld niet snel te roesten. Bovendien is het heel goed bestand tegen een stootje. Al met al beschadigt aluminium niet snel. Zodoende gaat u er in lengte van jaren fors van genieten. Dat is ook het doel dat we voor onze klanten voor ogen hebben.
  • Online op maat maken: Daarnaast geven we u graag alle tools om tot een zo goed mogelijke keuze te geraken. Dit is heel goed mogelijk met onze 3D boot configurator. U stelt hiermee namelijk volledig online uw ultieme boot samen. Van de kleur en de motor tot aan de vele extra opties die er beschikbaar zijn. Zo is het mogelijk om een toilet, minibar en zelfs unieke LED-verlichting aan het ontwerp toe te voegen.
  • Ervaren vakmensen: Bij Evensdesign werken we uitsluitend met ervaren vakmensen. Specialisten die precies weten wat ze doen. Dit stelt ons namelijk in staat om tot een optimaal resultaat te geraken. Voor ons is de tevredenheid van de klant het allerbelangrijkste. 

Wilt u dus een aluminium tender kopen in Noord-Brabant? En dan het liefst bij een professionele botenbouwer die bekend staat als betrouwbaar? Dan raden we u sterk aan om de online ontwerptool erbij te pakken en lekker aan de slag te gaan!

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.