Aluminium tender kopen Loosdrechtse Plassen

Aluminium tender kopen voor de Loosdrechtse Plassen? Dan kijken we er bij Evensdesign naar uit om u hiermee verder te helpen. Wij zijn namelijk een echte ervaringsdeskundige op dit gebied. We houden ons iedere dag bezig met alles wat er bij het bouwen van aluminium tenders komt kijken. 

Wat is een aluminium tender?

Allereerst is het dan wel belangrijk om precies te weten wat een aluminium tender is. En waarom deze momenteel zo populair is. 

De hype rondom de aluminium tender is het directe gevolg van de veelzijdigheid van dit vaartuig. Zo heeft het alle eigenschappen om aan de wensen van de gemiddelde bootliefhebber te voldoen. 

Een aluminium tender is snel, comfortabel, voldoende ruim en wendbaar. Ideaal dus voor een relaxte tocht over het water. Zo ontdekt u pas echt wat de Loosdrechtse Plassen te bieden hebben. 

Waarom een aluminium tender kopen voor de Loosdrechtse Plassen?

Al met al zijn er verschillende redenen om voor een aluminium tender kopen voor de Loosdrechtse Plassen te kiezen. Zeker wanneer u besluit om dit te doen via Evensdesign. Denk dan bijvoorbeeld aan: 

  • Perfecte materiaal: Bij Evensdesign kiezen we bewust voor het perfecte materiaal van de tender. Dit betreft namelijk aluminium. Dit materiaal is licht en sterk. Dit heeft een groot aantal unieke voordelen tot gevolg. Zo gaat het materiaal niet roesten, is het nagenoeg onderhoudsvrij en heeft het een bijzonder lange levensduur. En omdat het materiaal vrij licht is, maakt dit de boot net een stukje sneller.
  • Online ontwerpen: Wilt u tot in detail uw ultieme droomboot samenstellen? Dan is dit heel goed mogelijk via onze innovatieve ontwerptool. Met de 3D boot configurator kiest u per onderdeel heel specifiek waar u naar op zoek bent. Van de kleur van de boot tot aan de specifieke motor. En eigenlijk alles wat hier tussenin zit. Neem nu een kijkje en ontdek met eigen ogen hoeveel mogelijkheden er zijn om uw boot te personaliseren.
  • Innovatief team: Een innovatief, vooruitstrevend team is verantwoordelijk voor alle processen binnen Evensdesign. Door ons leergierig op te stellen, zijn we altijd in staat om ons te vernieuwen. Om mee te groeien met de mogelijkheden. Zo weet u dat u bij Evendesign altijd voor het nieuwste van het nieuwste en het beste van het beste kiest. Met minder nemen wij geen genoegen. 

Wilt u dus een aluminium tender kopen voor de Loosdrechtse Plassen? Dan is dit uw kans. Pak de innovatieve ontwerptool erbij en ontdek al snel wat er mogelijk is! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.