Aluminium tender kopen Limburg

Aluminium tender kopen in Limburg? Dan bent u bij Evensdesign absoluut aan het juiste adres. Wij ontwerpen en bouwen op dagelijkse basis boten voor onze klanten. Daarbij hebben we veel oog voor detail en is het realiseren van uw droomboot onze prioriteit. Lees snel verder om te achterhalen welke voordelen hierbij komen kijken. 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender is een type boot dat zeer geschikt is voor een ontspannen tijd op het water. Het betreft hier namelijk een snel en wendbaar model, dat ruimte biedt voor meer dan genoeg mensen. Het is dan ook begrijpelijk dat er momenteel sprake is van een hype rondom dit type boot. Meer en meer mensen ondervinden de vele voordelen van een goede aluminium tender. 

Waarom aluminium tender kopen in Limburg?

Bent u dus van plan om een aluminium tender te kopen in Limburg? Dan bespreken we graag nog even de voordelen met u. We hebben het hier heel specifiek over de voordelen van aluminium boten van Evensdesign. Het gaat dan om: 

  • Unieke ontwerptool: De unieke ontwerptool valt goed in de smaak bij onze klanten. Dit heeft alles te maken met het feit dat u zo eenvoudig uw droomboot creëert. En dat volledig op de computer of smartphone. Deze 3D tool geeft alle wijzigingen direct weer. Denk bijvoorbeeld aan het veranderen van de kleur of het toevoegen van specifieke onderdelen. Ontdek nu wat u allemaal verstaat onder uw droomboot.
  • Lange levensduur: Door de keuze voor aluminium kiezen we automatisch voor een lange levensduur. Zo begint aluminium bijvoorbeeld niet te roesten. Bovendien kan het heel goed tegen een stootje. Dit maakt een aluminium tender nagenoeg onderhoudsvrij. Is dat niet een enorm pluspunt voor een boot? U kunt zich daardoor voornamelijk focussen op de leuke aspecten van het hebben van een boot.
  • Professionele botenbouwer: Als professionele botenbouwer hebben we intussen veel ervaring in het vak. We weten hierdoor als geen ander wat er allemaal bij komt kijken. Qua uitdagingen, potentiële problemen en passende oplossingen. Zo is uw project bij ons altijd in goede handen. We staan nooit stil en zijn altijd op zoek naar manieren om onze werkprocessen verder te optimaliseren. 

Wilt u dus een aluminium tender kopen in Limburg? En legt u daarbij het liefst de nadruk op de combinatie van kwaliteit en comfort? Dan sporen we u aan om de online ontwerptool er meteen even bij te pakken. Binnen de kortste keren heeft u dan een mooie visualisatie van uw droomboot voor u! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.