Aluminium tender kopen Kampen

Een aluminium tender kopen in Kampen? Dan is het sterk aan te raden om voor de boot van een professionele botenbouwer te kiezen. Een ervaren partij die intussen als geen ander weet wat hier allemaal bij komt kijken. Het voorkomt namelijk dat u met een verkeerd ontworpen boot opgescheept raakt. Bij Evensdesign overtuigen we u graag van onze toegevoegde waarde. 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender is een ware alleskunner onder de boten. Het is een multifunctioneel vaartuig. Zo is dit type boot ideaal geschikt om een rustige dag op het water mee te beleven. Bijvoorbeeld wanneer het lekker warm is in de zomer. 

Aan de andere kant is het ook een perfecte boot om iets langere tochten mee te maken. Om van locatie A naar B te geraken. Voor beide doeleinden bent u dus aan het juiste adres! 

Waarom een aluminium tender kopen in Kampen?

Er zijn verschillende redenen om een aluminium tender te kopen in Kampen. Sommige punten liggen natuurlijk enorm voor de hand. Voor andere geldt dat we ze graag even aanstippen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: 

  • Volledig op maat gemaakt: Bij Evensdesign maken we uw boot volledig op maat. Dit doen we onder andere door uw een online ontwerptool aan te bieden. Deze 3D boot configurator geeft u namelijk een heel duidelijk beeld van hoe de boot eruit komt te zien. Tegelijkertijd geeft het u een enorme hoeveelheid mogelijkheden om aanpassingen te doen. Van de kleur en de motor tot aan een minibar en een toilet. Neem snel een kijkje!
  • Licht en sterk: Aluminium is van zichzelf een zeer licht en sterk materiaal. Daarmee zijn het eigenlijk de ideale eigenschappen voor een boot. Het houdt de aluminium tender wendbaar en snel. Maar tegelijkertijd beschermt het aluminium ook tegen water en beschadigingen. Zo gaat u profiteren van een uiterst lange levensduur. En het onderhoud bij aluminium is zeer minimaal.
  • Ervaren team: Zoals al even kort aangegeven, werken we bij Evensdesign met een zeer ervaren team. Als professionele botenbouwer nemen we onze taken uiterst serieus. We willen namelijk dat u ook echt een boot krijgt die u geweldig vindt. Waar u frequent met veel plezier gebruik van gaat maken. De juiste ervaring speelt hierbij een sleutelrol. De combinatie van kennis en praktijkervaring is doorslaggevend. 

Wilt u dus een aluminium tender kopen in Kampen? Laat er dan geen gras over groeien en bepaal in de 3D ontwerptool direct hoe uw ideale boot eruitziet! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.