Aluminium tender kopen IJsselmeer

Een aluminium tender kopen voor het IJsselmeer? Dan heeft u met Evensdesign de partij gevonden die dit voor u gaat realiseren. Wij zijn als geen ander op de hoogte van het feit dat de tender enorm populair is. Dit type boot heeft simpelweg op verschillende vlakken veel te bieden voor de gemiddelde liefhebber. 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender is in veel opzichten de ultieme plezierboot. Zo is het een zeer veelzijdig type boot. Aan de ene kant vaart u er heel rustig mee over bijvoorbeeld het IJsselmeer. Aan de andere kant is het ook geen probleem om wat langere afstanden af te leggen. Om bijvoorbeeld van de ene naar de andere locatie te varen. 

Waarom een aluminium tender kopen voor het IJsselmeer?

Maar waarom nu specifiek een aluminium tender kopen voor het IJsselmeer bij Evensdesign? Wat maakt ons aanbod zo speciaal dat het op dit moment het overwegen waard is? Graag vertellen we u hier meer over: 

  • Online ontwerpen: Bij Evensdesign werken we met een innovatieve designtool. Deze 3D boot configurator biedt u alle vrijheid om uw droomboot te ontwerpen. Zo ziet u direct een live 3D weergave van uw ontwerp. Verander bijvoorbeeld de kleur, de motor en het stuur. U kunt zelfs een chemisch toilet, een minibar en bluetooth audio aan uw boot toevoegen. De mogelijkheden zijn bijzonder divers!
  • Bestand tegen weersinvloeden: Daar komt nog bij dat aluminium zeer goed bestand is tegen allerlei weersinvloeden. Zo hoeft u zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over het ontstaan van roest. Of beschadigingen door bijvoorbeeld hevige hagelneerslag. Aan al deze zaken is gedacht bij het ontwerp van de aluminium tender. De boot kan heel goed tegen een stootje en blijft daardoor een lange tijd intact.
  • Oog voor detail: Bij Evensdesign is het ons doel om u uw echte droomboot te bezorgen. Een boot die op ieder mogelijk vlak aan uw wensen voldoet. Het is dan erg belangrijk om oog voor detail te hebben. Iets waar wij als professionele botenbouwer als geen ander van op de hoogte zijn. 

Wilt u dus een aluminium tender kopen voor op het IJsselmeer? Dan is dit dé kans om toe te slaan. Pak onze innovatieve ontwerptool erbij en bouw heel gemakkelijk uw ideale boot. Binnen de kortste keren gaat u er dan al mee het IJsselmeer op! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.