Aluminium tender kopen Giethoorn

Een aluminium tender kopen in Giethoorn? Dan heeft u met Evensdesign dé aanbieder gevonden die deze wens voor u gaat realiseren. Als professionele botenbouwer kregen we steeds vaker te maken met vragen uit Giethoorn. Zeker in dit dorp is een boot een ideaal vervoersmiddel. Het mag dan nergens aan ontbreken. 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender staat bekend als de alleskunner onder de boten. Met dit multifunctionele type boot bent u in één klap van alle gemakken voorzien. Het biedt bijvoorbeeld alle ruimte om heerlijk te ontspannen op een zonnige dag op het water. Aan de andere kant vaart u er ook heel makkelijk mee van de ene naar de andere locatie. Een aluminium tender is in de basis namelijk vrij snel en wendbaar. 

Waarom een aluminium tender kopen in Giethoorn?

Bent u van plan een aluminium tender te kopen in Giethoorn? Dan vertellen we u bij deze graag meer over de specifieke voordelen van de boten van Evensdesign. U krijgt bij ons namelijk te maken met de volgende voordelen: 

  • Oog voor detail: Wij hebben veel oog voor detail. Wij weten namelijk als geen ander dat mensen op zoek zijn naar hun ultieme droomboot. Een boot die op ieder mogelijk vlak voldoet aan de wensen. Volgens ons is het als professionele botenbouwer dan ook je raak om dit mogelijk te maken. Wij willen daarom heel specifiek weten waar u naar op zoek bent.
  • Unieke ontwerptool: De beste manier om dit duidelijk te krijgen, is middels het gebruik van onze unieke ontwerptool. Deze 3D boot configurator laat u namelijk heel specifiek uw ultieme boot samenstellen. Van de motor en het stuur tot aan de kleur en de minibar. En dan hebben we nog niet eens een fractie van de mogelijkheden benoemd. Heeft u al een duidelijk beeld van uw droomboot? Of bent u juist benieuwd naar alle opties? Pak in allebei de gevallen dan direct de ontwerptool erbij.
  • Lange levensduur: Doordat we specifiek kiezen voor aluminium als basismateriaal van de tender boot, ervaart u een lange levensduur. Aluminium is namelijk licht, sterk en onderhoudsvrij. Het gaat niet roesten en is heel goed bestand tegen een stootje. Stuk voor stuk eigenschappen die de levensduur fors oprekken. Zo gaat u heel lang plezier beleven van uw aankoop. 

Is het idee dus om een aluminium tender te kopen in Giethoorn? Wacht dan niet langer dan nodig is en zet vandaag nog de eerste stap! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.