Aluminium tender kopen Gelderland

Aluminium tender kopen in Gelderland? Dan heeft u met Evensdesign dé partij gevonden om u hierbij verder te helpen. Wij doen een beroep op onze ruime ervaring in de sector om de best mogelijke boten af te leveren. Graag vertellen we u bij deze meer over de mogelijkheden. 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender is een echte plezierboot. Het is dan ook niet vreemd dat er momenteel sprake is van een flinke hype rondom dit type boot. Mensen houden van nature van pleziertochtjes op het water. Een snelle, wendbare boot is dan precies waar u behoefte aan heeft. Zeker ook wanneer er sprake is van voldoende ruimte om helemaal tot rust te komen. 

Waarom aluminium tender kopen in Gelderland?

Al met al zijn er verschillende redenen om voor een aluminium tender kopen in Gelderland te kiezen. Vooral wanneer u besluit om dit te doen bij Evensdesign. Hou de volgende punten hierbij in het achterhoofd: 

  • Boot online ontwerpen: Wij beschikken over een geavanceerde ontwerptool. Hiermee stelt u heel gemakkelijk uw eigen droomboot samen. De 3D boot configurator biedt bijvoorbeeld allerlei opties qua design en bijbehorende onderdelen. Kies een motor, stuur en zelfs een handvol extra’s. Extra prettig is dat u meteen ziet wat de bijbehorende kosten gaan zijn. Zo zorgt deze ontwerptool voor maximale duidelijkheid.
  • Beste materialen: Daarbij beschikken we uitsluitend over de beste materialen. We willen namelijk dat onze boten genieten van een maximale levensduur. Het is dan ook niet voor niets dat we voor aluminium als hoofdmateriaal kiezen bij onze tenderboten. Het is licht én stevig. Een combinatie van factoren die voornamelijk bij een boot erg goed van pas komen.
  • Ervaren team van specialisten: Met een ervaren team van specialisten gaan we op dagelijkse basis aan de slag om boten te ontwerpen en bouwen. De juiste ervaring in het vak maakt het mogelijk om dit op een zo goed mogelijke manier te doen. We staan bovendien nooit stil en proberen altijd door te ontwikkelen. De beschikbaarheid van de online ontwerptool is hier een duidelijk voorbeeld van. 

Wilt u dus een aluminium tender kopen in Gelderland? En dan het liefst een boot van een zo hoog mogelijke kwaliteit die ook nog eens voor de volle 100% naar wens is? Dan raden we het aan om de 3D tool erbij te pakken en direct te starten met ontwerpen! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.