Aluminium tender kopen Friesland

Een aluminium tender kopen in Friesland? Dan heeft u met Evensdesign de juiste partij gevonden om u hierbij te helpen. De aluminium tender is momenteel erg in trek. Wij vinden het dan ook belangrijk om u een zo breed mogelijke keuze te geven. Dit stelt u in staat om binnen een mum van tijd de boot van uw dromen te realiseren! 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender is in de basis een boot die u maximaal laat genieten van het varen. Een tender is namelijk een ware alleskunner. Een uiterst veelzijdige boot. Zo is het goed mogelijk om er ontspannen mee over het water te bewegen. Echter is het tegelijkertijd geen probleem om sneller te varen. Bijvoorbeeld voor het maken van een specifieke tocht. 

Waarom een aluminium tender kopen in Friesland?

Een aluminium tender kopen in Friesland is dus heel goed mogelijk. Het stelt u in staat om te genieten van een groot aantal verschillende voordelen. Maar wat zijn deze voordelen nu exact? Waar hebben we het dan precies over? Laten we dieper op de verschillende punten in duiken: 

  • Natuurlijke bescherming: Doordat een aluminium tender grotendeels bestaat uit het materiaal aluminium, is er sprake van een natuurlijke bescherming. Zo is aluminium bijvoorbeeld goed bestand tegen water. Het begint niet zomaar te roesten. Daarnaast is het ook een vrij sterk materiaal. Hierdoor treden er niet snel beschadigingen op aan de binnen- of buitenkant van de boot. Met andere woorden; er is sprake van een natuurlijke bescherming!
  • In 3D tool ontwerpen: Wist u daarnaast dat we bij Evensdesign een unieke 3D ontwerptool ter beschikking stellen? Hiermee kunt u volledig online uw perfecte boot samenstellen. Van de kleur van de boot tot aan de motor en het stuur. U heeft op dit vlak bijzonder veel verschillende keuzemogelijkheden. Heeft u zelf al een duidelijk beeld van wat u precies in uw boot terug wilt zien keren?
  • Ervaren team van specialisten: Tot slot hebben we de beschikking over een ervaren team van specialisten. Intussen zijn we al een tijdje in dit vak actief. Hierdoor weten we heel goed wat er allemaal bij het ontwerpen en het bouwen van een boot komt kijken. We zijn zodoende in staat om te optimaliseren. Dit ziet u terug in de kwaliteit van het eindproduct. 

Wilt u dus een aluminium tender kopen in Friesland? Dan maken wij van deze wens graag waarheid!

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.