Aluminium tender kopen Duitsland

Een aluminium tender kopen in Duitsland? Dan bent u momenteel precies op het juiste adres om van deze wens realiteit te maken. Wij houden ons namelijk op dagelijkse basis bezig met alles wat bij het ontwerpen en bouwen van dit type boot komt kijken. Lees snel verder om te ontdekken hoe Evensdesign op dit gebied van toegevoegde waarde is. 

Wat is een aluminium tender?

De aluminium tender zien wij echt als de alleskunner onder de boten. Het is over het algemeen precies waar onze klanten naar op zoek zijn. De boot is snel, wendbaar en biedt voldoende ruimte voor meerdere personen. Hierdoor is het bij uitstek een geschikt model om een heerlijk ontspannen tijd in te beleven. Heeft u al een beeld bij het genot dat dit gaat leveren? 

Waarom aluminium tender kopen in Duitsland?

Maar waarom nu specifiek een aluminium tender kopen in Duitsland bij Evensdesign? Wat zorgt nu voor die eerdergenoemde toegevoegde waarde? Laten we de belangrijkste voordelen er gelijk even bij pakken: 

  • Droomboot op maat: Bent u op zoek naar uw droomboot op maat? Dan hebben we goed nieuws. Middels een geavanceerde ontwerptool is het namelijk mogelijk om heel specifiek uw boot naar wens samen te stellen. Pas bijvoorbeeld het design en de verschillende onderdelen van de tenderboot aan. Binnen de kortste keren rolt er dan een eindversie uit die volledig naar uw wens is.
  • Bestand tegen alle weersinvloeden: Daarbij bestaan onze aluminium tenderboten voor een groot gedeelte dus uit aluminium. Dit lichte en sterke materiaal is perfect voor een boot. Het is moeilijk te beschadigen, vergt slechts minimaal onderhoud en heeft een lange levensduur. Stuk voor stuk punten waar de gemiddelde bootliefhebber erg blij van wordt. Zodoende gaat ook u maximaal genieten van uw gloednieuwe boot.
  • Innovatieve denkwijze: Bij Evensdesign kiezen we specifiek voor een innovatieve denkwijze. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze producten te optimaliseren. De introductie van de online ontwerptool is hier een mooi voorbeeld van. Het zorgt voor optimale tevredenheid onder onze klanten. Het is simpelweg gewoon leuk om op deze manier uw droomboot vorm te geven! 

Wilt u dus een aluminium tender kopen in Duitsland? En dan het liefst een vaartuig van een betrouwbare kwaliteit? Dan gaan we graag voor u aan de slag om deze boot te bouwen. Het hoeft dan niet lang te duren alvorens u er al mee het water op gaat. Samen met vrienden en/of familieleden beleeft u dan de tijd van uw leven! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.