Aluminium tender kopen Drenthe

Aluminium tender kopen in Drenthe? Dan bent u bij Evensdesign helemaal op het juiste adres. Als ervaringsdeskundige op dit gebied ontwerpen én bouwen we veel boten voor onze klanten. Graag informeren we u bij deze ook verder over wat u van de boot en ons mag verwachten. 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender is een uiterst multifunctionele boot. Zo is dit model van nature snel, wendbaar en voldoende ruim. Het maakt de boot zeer geschikt om een heerlijk ontspannen tijd op het water te beleven. Of om juist van A naar B te varen, terwijl u geniet van de natuurlijke omgeving van Drenthe. Er gaat een wereld van mogelijkheden voor u open met de aankoop van een topkwaliteit aluminium tender. 

Waarom aluminium tender kopen in Drenthe?

Maar wat maakt een aluminium tender kopen in Drenthe bij Evensdesign nu specifiek zo aantrekkelijk? Bij deze gaan we dieper in op een aantal van de grootste voordelen van onze werkwijze. 

  • Boot online ontwerpen: Met onze 3D boot configurator is het mogelijk om volledig online uw perfecte boot samen te stellen. Deze geavanceerde tool levert een enorme hoeveelheid mogelijkheden op. Wist u bijvoorbeeld dat u eenvoudig het design aanpast en onderdelen toevoegt of verwijdert? Denk bijvoorbeeld aan de motor, het stuur en zelfs een minibar. Wat moet allemaal onderdeel uitmaken van uw boot?
  • Beste materialen: Hierbij doen we steevast een beroep op de beste materialen. Zo werken we niet voor niets met aluminium. Dit is uiterst geschikt als materiaal voor de boot. Aan de ene kant is het licht, wat de boot snel en wendbaar maakt. Tegelijkertijd is het ook zeer stevig materiaal. Hierdoor kan de boot goed tegen een stootje. Een aluminium tender heeft van nature een lange levensduur. En dat zonder dat hier veel onderhoud bij komt kijken.
  • Ervaren team van specialisten: Tot slot kiest u bij Evensdesign voor een ervaren team van specialisten. Tot op heden wisten we al flink wat boten op te leveren. Van het design tot aan de daadwerkelijke bouw overzien we het gehele proces zeer precies. Met oog voor detail levert dit een zo hoog mogelijke kwaliteit van het eindresultaat op. U krijgt daadwerkelijk de boot van uw dromen! 

Is een aluminium tender kopen in Drenthe op dit moment dus een wens die u heeft? Voeg dan daad bij het woord en plaats vandaag nog uw bestelling! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.