Aluminium tender kopen België

Aluminium tender kopen in België? Dan helpen wij u graag verder om deze wens in vervulling te laten gaan. Als expert op het gebied van tenderboten, weten wij precies wat er bij het ontwerpen en bouwen komt kijken. Zo zijn we in staat aluminium tenderboten op maat te leveren. Een vaartuig dat tot in detail voldoet aan uw wensen. 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender is een mooi voorbeeld van een echte plezierboot. Een vaartuig dat snel en wendbaar is en bovendien ook voldoende ruimte biedt voor meerdere personen. Er is geen betere optie te bedenken om een ontspannen tijd op het water na te streven. Met welke vrienden en/of familieleden stapt u graag uw eigen boot in? 

Waarom aluminium tender kopen in België?

Al met al zijn de redenen om een aluminium tender te kopen in België vrij divers. Zeker wanneer we daarbij specifiek inzoomen op wat Evensdesign te bieden heeft. Denk daarbij aan: 

  • Superhandige ontwerptool: Met onze eigen ontwerptool maken we het voor u extra makkelijk om uw tenderboot naar wens samen te stellen. Binnen de 3D boot configurator krijgt u namelijk allerlei opties qua design en het toevoegen van specifieke onderdelen. Wist u dat het zelfs mogelijk is om een minibar in het ontwerp van de aluminium tender op te nemen?
  • Topkwaliteit materialen: Daarbij is het geen toeval dat we voor aluminium als hoofdmateriaal kiezen. Dit is namelijk licht en sterk; ideale eigenschappen voor een boot. Zo is een tenderboot van Evensdesign zeer goed bestand tegen allerlei weersinvloeden. De boot zal niet roesten en vereist bovendien slechts minimaal onderhoud. Zijn dat niet precies de eigenschappen waar u naar op zoek bent?
  • Optimale vakexpertise: We doen bij ieder project opnieuw een beroep op onze vakexpertise. We hebben intussen namelijk al wat langer ervaring met het ontwerpen en bouwen van tenderboten. Zo geven we hier een optimale invulling aan. We kijken waar er nog winst te behalen valt en optimaliseren aan de hand daarvan onze werkprocessen. 

Prijkt een aluminium tender kopen in België momenteel dus hoog bovenaan uw wensenlijstje? Dan is dit een uitgelezen moment om in actie te komen. Pak bijvoorbeeld even onze ontwerptool erbij en ontdek binnen een mum van tijd wat u precies wilt. Door bepaalde elementen live aan te passen, ziet u meteen wat voor effect het heeft!

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.