Aluminium tender kopen Amsterdam

Aluminium tender kopen in Amsterdam? Dan begrijpen we maar al te goed dat u op zoek bent naar een topkwaliteit boot. Een vaartuig dat voorzien is van alle belangrijke eigenschappen om veilig en comfortabel het water op te gaan. Bij Evensdesign vertellen we u graag meer over wat wij op dit gebied te bieden hebben. 

Wat is een aluminium tender?

Een aluminium tender is een zeer multifunctionele boot. We noemen het ook wel de alleskunner. Dit omdat de verschillende toepassingen van een aluminium tender zo veelzijdig zijn. Van een relaxt, plezier boottochtje van de ene naar de andere plek tot aan een rustige dag op één locatie. Een aluminium tender is snel, compact en wendbaar. Tegelijkertijd biedt het voldoende ruimte. Meer kunt u zich niet wensen! 

Waarom een aluminium tender kopen in Amsterdam?

Al met al zijn er verschillende redenen om voor een aluminium tender kopen in Amsterdam te kiezen. Zeker wanneer u daarbij het oog laat vallen op een boot van Evensdesign. Graag vertellen we u meer over de verschillende voordelen die dit te bieden heeft: 

  • Bestand tegen alle weersinvloeden: Allereerst is een aluminium tender heel goed bestand tegen alle weersinvloeden. Zo raakt het niet beschadigd bij bijvoorbeeld hevige hagelbuien. Tegelijkertijd begint het ook niet te roesten na verloop van tijd. Aluminium is onder andere om deze redenen ideaal geschikt als materiaal voor de tender boot. Het levert een lange levensduur op. En dankzij het lichte gewicht blijft de boot nog lekker snel ook.
  • Boot volledig op maat maken: Daarnaast bieden we u alle mogelijkheden om de boot volledig op maat te maken. Dit doen we namelijk aan de hand van onze unieke ontwerptool. De 3D boot configurator laat u heel gedetailleerd uw ideale boot samenstellen. Van de kleur tot aan de verschillende faciliteiten die zich op de boot bevinden. Neem een kijkje en ontdek meteen wat er allemaal mogelijk is.
  • Team van specialisten: Tot slot werken we als professionele botenbouwer met een ervaren team van specialisten. Echte vakmensen die tot in detail weten wat er bij het ontwerpen en bouwen van boten komt kijken. Zo voorkomen we dat er fouten in onze werkprocessen voorkomen. Onze specialisten blijven zich ontwikkelen en nieuwe dingen leren. 

Wilt u dus een nieuwe aluminium tender kopen in Amsterdam? En dan het liefst een hoogwaardige, betrouwbare optie van een professionele botenbouwer? Dan helpen we u bij Evensdesign graag verder! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.