Aluminium sloep kopen Zuid-Holland

Een aluminium sloep kopen in Zuid-Holland? Dan zit u bij Evensdesign precies goed. Het produceren van een aluminium boot op maat is onze expertise. Dankzij veel ervaring het vak zijn we in staat om net die stap extra te zetten voor onze klanten. En dat op verschillende gebieden. Lees snel verder om te achterhalen wat dit precies inhoudt. 

Wat is een aluminium sloep?

Een aluminium sloep is een typische plezierboot. Een snelvarende, compacte welteverstaan. Dit type boot is zeer wendbaar en biedt voldoende ruimte voor een wat groter gezelschap. Daarmee voldoet het aan flink wat voorwaarden voor de gemiddelde liefhebber. 

Voorheen voornamelijk een transportschip, vissersboot of reddingssloep, maar tegenwoordig in veel opzichten de droomboot van menig individu. 

Waarom aluminium sloep kopen in Zuid-Holland?

Een aluminium sloep kopen in Zuid-Holland doet men over het algemeen om grofweg dezelfde redenen. Daarbij willen we bij Evensdesign dus net wat extra’s bieden. We willen u overtuigen om voor de beste optie te gaan. Dit doen we aan de hand van de volgende punten: 

  • Beste materialen: De beste materialen staan natuurlijk aan de basis van ieder kwaliteitsproduct. Dit begint bijvoorbeeld met het aluminium. Dit is bestand tegen allerlei weersinvloeden en specifieke vormen van impact. Zo treden er niet snel beschadigingen op. Ook roest blijft weg. Al met al precies waar u naar op zoek bent.
  • Online de boot ontwerpen: Daarbij krijgt u bij ons alle vrijheid om de boot volledig naar wens te ontwerpen. Bovendien maken we u dit nog zo makkelijk mogelijk ook. Namelijk door te werken met een speciale online tool. U voegt hier zelf met een paar muisklikken de gewenste onderdelen toe. Van de ideale kleur en de perfecte motor tot aan een innovatieve minibar. Hoe ziet uw droomboot eruit?
  • Een op maat gemaakte droomboot: Daarmee zijn we aanbeland bij het laatste belangrijke punt; Evendesign creëert uw op maat gemaakte droomboot. Een boot die qua materialen én onderdelen precies is waar u naar op zoek bent. Zo gaat de boot nooit vervelen of irriteren. Het is simpelweg een ideaalbeeld. 

Wilt u dus een aluminium sloep kopen in Zuid-Holland? En hecht u daarbij veel waarde aan kwaliteit en volledigheid? Dan gaan we graag voor u aan de slag om dit te realiseren. Het duurt dan nooit lang voordat u al in uw gloednieuwe boot het water op gaat!

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.