Aluminium sloep kopen Vinkeveense Plassen

Een aluminium sloep kopen voor de Vinkeveense Plassen? Dan bent u bij Evensdesign volledig aan het juiste adres. Het bouwen van op maat gemaakte aluminium boten is onze expertise. Hier houden we ons op een dagelijkse basis mee bezig. Bovendien zijn we altijd op zoek naar manieren om het nog beter, innovatiever en daarmee moderner aan te pakken. Lees snel verder om te achterhalen wat dit precies inhoudt. 

Wat is een aluminium sloep?

Een aluminium sloep is een typische plezierboot. Deze aluminium boot is uitermate geschikt om voor een relaxt dagje mee het water op te gaan. Niet alleen is de boot zeer snel en wendbaar, maar ook lekker compact. 

Het is dan ook geen toeval dat men het voorheen vooral gebruikte als transportschip, vissersboot en ook reddingssloep. Tegenwoordig is het dé keuze wanneer u een plezierboot wilt aanschaffen. 

Waarom aluminium sloep kopen voor Vinkeveense Plassen?

Maar wat maakt dat u nu specifiek voor een aluminium sloep kopen voor de Vinkeveense Plassen bij Evensdesign moet kiezen? Graag bieden we op dit gebied meer duidelijkheid door voor een aantal unieke sterke punten van onze boten uitleg te geven: 

  • Bestand tegen alle weersinvloeden: Een aluminium boot is heel goed bestand tegen allerlei weersinvloeden. Het is dan ook geen toeval dat we specifiek voor dit materiaal kiezen. Een aluminium sloep begint na verloop van tijd bijvoorbeeld niet te roesten. In plaats daarvan blijft het in lengte van jaren volledig intact. Zo behoudt het z’n kleuren, bescherming en overige sterke punten die in het begin van toepassing zijn.
  • Volledig op maat te maken: Daarbij komt nog dat uw droomboot volledig op maat te maken is. Hiervoor kunt u namelijk een beroep doen op onze unieke 3D ontwerptool. U bepaalt hierin volledig zelf de samenstelling van uw perfecte boot. Denk aan de kleuren, de motor, het stuur en zelfs enkele extra’s. Wist u bijvoorbeeld dat u voor LED-verlichting en een minibar kunt kiezen? Om maar een greep uit de voorbeelden te benoemen.
  • Ervaren en professionele botenbouwer: Als ervaren, professionele botenbouwer weten we tot in detail waar we mee bezig zijn. We combineren de kennis uit het verleden met de moderne, nieuwe informatie die maandelijks, wekelijks en soms zelfs dagelijks beschikbaar komt. Zo weten we zeker dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. 

Heeft u dus interesse in een aluminium sloep kopen voor de Vinkeveense Plassen? En kiest u daarbij het liefst voor de ultieme combinatie van kwaliteit en oog voor detail? Laat het ons dan direct even weten!

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.