Aluminium sloep kopen Rotterdam

Een aluminium sloep kopen in Rotterdam? Dan bent u zeer waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare aanbieder. Een professionele botenbouwer die als geen ander weet wat hier allemaal bij komt kijken. Bij Evensdesign overtuigen we u er graag van dat wij hier de aangewezen persoon voor zijn. 

Wat is een aluminium sloep?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om goed duidelijk te hebben wat een aluminium sloep nu precies is. 

In de basis hebben we hier te maken met een typische plezierboot. Een snel, compact vaartuig waarmee u zich op een comfortabele wijze op het water begeeft. Een aluminium sloep gebruikte men vroeger eigenlijk alleen als vissersboot, transportschip en reddingsloep. Tegenwoordig kijken we hier veel breder naar. 

Waarom aluminium sloep kopen in Rotterdam?

Uiteindelijk zijn er verschillende redenen om voor een aluminium sloep kopen in Rotterdam te kiezen. Al helemaal wanneer u daarbij specifiek voor een aluminium boot van Evensdesign gaat. Wij zetten namelijk alles op alles om ons te onderscheiden. Om die stap extra te zetten ten opzichte van onze concurrentie. Dit uit zich op de volgende manieren: 

  • Team van specialisten: Wij werken uitsluitend met een team van specialisten. Dat wil zeggen dat Evensdesign een betrouwbare partij is, met pure vakmensen. Een bak aan ervaring staan aan de basis van onze dagelijkse activiteiten. Enerzijds nemen we alle opgedane kennis iedere dag weer mee. Anderzijds kiezen we voor een open blik en probeer we altijd te moderniseren. Puur om de best mogelijke boten voor onze klanten te realiseren.
  • Unieke ontwerptool: Hierbij maken we gebruik van een unieke ontwerptool. Een 3D boot configurator geeft u een ongeëvenaard beeld van de uiteindelijke boot. U past heel makkelijk verschillende onderdelen aan. Van de motor en het stuur tot aan de kleur en een minibar. Vervolgens ziet u meteen wat de aanpassingen met het ontwerp doen. Een veel betere manier om tot uw droomboot te komen bestaat er niet.
  • Beste materialen: Uiteraard maken we hierbij uitsluitend gebruik van de beste materialen. Zo is aluminium bijvoorbeeld bestand tegen allerlei weersinvloeden. Maar ook wat de overige materialen betreft, kiezen we voor het beste van het beste. We willen dat u zolang mogelijk zoveel mogelijk plezier heeft van uw boot. Een maximaal comfort in combinatie met een lange levensduur; dat is de visie. 

Wilt u dus een aluminium sloep kopen in Rotterdam? En kiest u daarbij het liefst voor de ultieme combinatie van betrouwbaarheid en kwaliteit? Dan hebben we bij Evensdesign precies wat u zoekt! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.