Aluminium sloep kopen Noord-Holland

Een aluminium sloep kopen in Noord-Holland? Dan doet u er goed aan om te kiezen voor een betrouwbare, professionele partij. Een botenbouwer met veel ervaring in het vak. En laat dat nu net zijn wat we bij Evensdesign te bieden hebben. We combineren een bewezen werkwijze met innovatieve ideeën. Zo zijn we in staat zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van onze klanten. 

Wat is een aluminium sloep?

Een aluminium sloep is een snelle, compacte plezierboot. Een ideale boot om het water mee op te gaan voor een relaxt dagje met vrienden en/of familie. 

Traditioneel gezien staat dit type boot ook wel bekend als een reddingssloep, transportschip en vissersboot. Het zegt iets over de veelzijdigheid van het concept. Een aluminium boot heeft op verschillende vlakken iets te bieden. 

Waarom aluminium sloep kopen in Noord-Holland?

Maar waarom doet u er nu juist goed aan om een aluminium sloep te kopen in Noord-Holland bij Evensdesign? Graag zorgen we dit gebied voor nog wat extra duidelijkheid. Dit doen we aan de hand van enkele sterke punten van onze werkwijze: 

  • Beste materialen: Alles begint uiteindelijk met de beste materialen. Het is cruciaal dat de basis van de boot staat. Dit betreft bijvoorbeeld het aluminium. Als materiaal is het bestand tegen eigenlijk alle weersinvloeden. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor roest of specifieke beschadigingen door inslag. Bijvoorbeeld van de wat grotere hagelstenen. Al met al zorgt het aluminium dus voor zekerheid.
  • Unieke ontwerptool: Daarnaast heeft u bij ons de beschikking over een unieke ontwerptool. De 3D boot configurator laat u tot in detail uw droomboot samenstellen. Bovendien heeft u daarbij direct een beeld van hoe de boot eruit komt te zien. Iedere aanpassing verandert de visualisatie die u te zien krijgt. Bijvoorbeeld wanneer u kiest voor een andere kleur van de boot. Maar ook op het gebied van de motor, het stuur en allerlei extra’s heeft u ruim de keus.
  • Uw droomboot op maat: Bent u dus op zoek naar uw ware droomboot? Dan krijgt u bij Evensdesign precies waar u naar op zoek bent. Wij zetten alles op alles om dit tot in detail te verzorgen. Daarmee gaat u nog in lengte van jaren met veel plezier terugkijken op uw aankoop. 

Wacht daarom niet langer dan nodig is en ga nu over tot een aluminium sloep kopen in Noord-Holland! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.