Aluminium sloep kopen Loosdrechtse Plassen

Een aluminium sloep kopen voor de Loosdrechtse Plassen? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een ervaren, betrouwbare botenbouwer om dit voor u te verzorgen. Het goede nieuws is dat Evendesign precies aan deze voorwaarden voldoet. We vertellen u graag meer over wat we op dit moment te bieden hebben. 

Wat is een aluminium sloep?

De aluminium sloep is een typische plezierboot. Een vrij compacte, snelle boot is het ideale vaartuig op bijvoorbeeld de Loosdrechtse plassen. U bent met een sloep zeer beweeglijk en er is voldoende ruimte voor een iets groter gezelschap. 

Vroeger gebruikte men dit type boot voornamelijk als reddingssloep, transportschip en vissersboot. Vandaag zien we vooral de plezierboot erin terug. 

Waarom aluminium sloep kopen voor Loosdrechtse Plassen?

Onder de streep zijn er verschillende redenen om voor een sloep kopen voor de Loosdrechtse Plassen bij Evensdesign te kiezen. We zetten dit statement graag kracht bij door er een aantal belangrijke punten bij te pakken. Denk dan bijvoorbeeld aan: 

  • Lange levensduur: Een aluminium boot is zeer goed bestand tegen allerlei weersinvloeden. Hierdoor heeft dit type boot ook een lange levensduur. Dit houdt in dat u in lengte van jaren plezier gaat beleven aan uw aankoop. De hoogwaardige materialen voldoen stuk voor stuk aan onze hoge kwaliteitseisen. Zo krijgt u niet op de korte termijn al met allerlei problemen te maken. In plaats daarvan zijn termen als comfort en gebruiksgemak extra relevant.
  • Zelf uw eigen boot ontwerpen: Wist u bovendien dat het met onze unieke 3D boot configurator mogelijk is om uw ideale boot samen te stellen? U switcht heel eenvoudig tussen de verschillende onderdelen in deze online tool. Hierdoor duurt het nooit lang voordat u een veel beter beeld heeft van uw droomboot. Bijvoorbeeld qua motor, stuur, kleur en extra faciliteiten. Er is zelfs een optie tot een minibar inbegrepen!
  • Oog voor detail: Bij Evensdesign hebben we oog voor detail. Wij willen niets aan het toeval overlaten. Alles moet perfect aan uw individuele wensen voldoen. Door de details hierbij niet over het hoofd te zien, zijn we keer op keer in staat memorabele modellen te creëren. We zijn daarom enorm benieuwd naar uw specifieke wensen. 

Wilt u dus een aluminium sloep kopen voor de Loosdrechtse Plassen? Dan is dit uw kans om voor kwaliteit te kiezen. Pak de ontwerptool erbij en ga direct aan de slag! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.