Aluminium sloep kopen Limburg

Is het uw wens om een aluminium sloep te kopen in Limburg? Dan begrijpen we maar al te goed dat deze helemaal perfect moet zijn. Dat het de boot van uw dromen betreft. Bij Evensdesign is het dan ook onze insteek om precies daar voor te zorgen. Wij zetten op alles op alles om uw boot van A tot Z naar wens te maken. 

Wat is een aluminium sloep?

Allereerst is het natuurlijk cruciaal om precies te weten wat een aluminium sloep is. Dit is namelijk nog niet voor iedereen duidelijk. 

Van nature is een aluminium sloep een reddingssloep. Ook gebruikte men het vaak als transportschip en vissersboot. Vandaag de dag is het echter meer en meer normaal geworden om dit type boot als een plezierboot te zien. Een snelle, wendbare en compacte boot om een heerlijke tijd op het water in te beleven. 

Waarom aluminium sloep kopen in Limburg?

Er zijn verschillende redenen om een aluminium sloep te kopen in Limburg. En dan meer specifiek om dit te doen via Evensdesign. Graag verschaffen we hierover meer duidelijkheid aan de hand van de volgende punten: 

  • Veel ervaring: Veel ervaring ligt in het leven vaak aan de basis van hoge kwaliteit. Dit is dan ook precies hoe wij ernaar kijken. We werken met een uitgebreid team van ervaren specialisten. Echte vakmensen die als geen ander weten wat er bij het ontwerpen en bouwen van een boot komt kijken. Als professionele botenbouwer staan we bovendien nooit stil. We kijken altijd naar manieren om te innoveren en daardoor te verbeteren.
  • Unieke ontwerptool: Een van de manieren waarop we innoveren, is door een unieke online ontwerptool beschikbaar te stellen. In deze 3D boot configurator stelt u heel eenvoudig uw droomboot samen. Bovendien is het mogelijk om heel specifiek aanpassingen te doen. Niet alleen qua design, maar ook qua onderdelen. Van de motor en het stuur tot aan een minibar en LED-verlichting. Welke ideeën heeft u wanneer u aan uw droomboot denkt?
  • Optimale levensduur: Tot slot optimaliseren we altijd de levensduur van onze boten. Onder andere door voor aluminium als materiaal te kiezen. Dit is namelijk bestand tegen allerlei weersinvloeden. Het begint niet te roesten en raakt niet makkelijk beschadigd. Zijn dat niet de eigenschappen van een boot waar u naar op zoek bent? 

Heeft een aluminium sloep kopen in Limburg bij u op dit moment dus de prioriteit? Laat er dan geen gras over groeien en ga even aan de slag met de 3D ontwerptool. Binnen een mum van tijd weet u dan uw ideeën te implementeren in een echt ontwerp! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.