Aluminium sloep kopen Kampen

Aluminium sloep kopen in Kampen? Dan zit u bij Evensdesign helemaal goed om deze wens te realiseren. Als ervaren partij op dit gebied hebben we namelijk de expertise én materialen in huis om dit voor elkaar te krijgen. Niets geeft ons meer voldoende dan het realiseren van de droomboot voor een klant. Dat is dan ook iedere keer weer de insteek. 

Wat is een aluminium sloep?

Een aluminium sloep is op een groot aantal verschillende manieren te omschrijven. Zo kunnen we spreken van een: 

  • Reddingssloep
  • Transportschip
  • Vissersboot
  • Plezierboot

Hierbij zien we tegenwoordig natuurlijk vooral dat de aluminium boot dienst doet als plezierboot. Het is een ideaal vaartuig om een rustig dagje mee op het water te beleven. Tegelijkertijd is het wel een boot die relatief compact en snel is. Zo is het altijd leuk om er in rond te varen.

Waarom aluminium sloep kopen in Kampen?

Maar waarom nu specifiek een aluminium sloep kopen in Kampen bij Evensdesign? Wat maakt ons aanbod nu precies zo speciaal? Laten we hier bij deze even dieper in duiken: 

  • Team van specialisten: Allereerst werken we bij Evensdesign met een uitgebreid team van specialisten. Mensen die stuk voor stuk bekend staan als echte vakmensen. Hierdoor zijn we in staat om te voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Iets wat voor ons persoonlijk erg belangrijk is. Wij lopen de kantjes er niet van af. We willen dat onze klanten nog in lengte van jaren plezier hebben aan hun nieuwste aankoop.
  • Unieke ontwerptool: Daarbij werken we met een vrij unieke ontwerptool. Deze 3D boot configurator laat u namelijk heel gedetailleerd uw droomboot ontwerpen. Van de kleuren van de buitenkant tot aan de specifieke motor. Eigenlijk alle onderdelen die bij het samenstellen van een boot komen kijken. Is dat niet precies waar u naar op zoek bent?
  • Een boot op maat: Uiteindelijk is het gevoel van écht uw eigen boot hebben namelijk toch het prettigst. Een boot die op ieder mogelijk gebied voldoet aan uw wensen. Mogelijk zelfs zodanig dat er geen twee dezelfde van zijn. Via de 3D boot configurator maakt u dit volledig mogelijk. 

Wilt u op dit moment dus een aluminium sloep kopen in Kampen? En dan het liefst eentje die volledig aan uw wensen voldoet? Dan is dit het moment om in actie te komen. Waar nodig ondersteunen we u bij dit proces. We staan altijd klaar om u van passend advies te voorzien! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.