Aluminium sloep kopen Groningen

Een aluminium sloep kopen in Groningen? Dan heeft u met Evensdesign een partij gevonden die u hier verder mee gaat helpen. En niet zomaar een partij; we zorgen er altijd voor dat u de beschikking krijgt over uw droomboot. Een boot die op ieder mogelijk vlak voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Lees snel verder om te ontdekken wat dit inhoudt. 

Wat is een aluminium sloep?

Een aluminium sloep is een echte plezierboot. Een relatief snelle, compacte boot om een heerlijke tijd op het water in te beleven. Bovendien is het mogelijk om er relatief grote afstanden mee te overbruggen. 

Wist u bovendien dat men de aluminium boot vroeger gebruikte als transportschip, vissersboot en reddingssloep? Zo heeft dit type boot een lange historie wat verschillende functionaliteiten betreft. 

Waarom aluminium sloep kopen in Groningen?

Meer specifiek gaan we graag dieper in op waarom een aluminium sloep kopen in Groningen bij Evensdesign nu zo’n goed idee is. Intussen hebben we namelijk flink wat ervaring opgedaan in deze sector. Hierdoor weten we als geen ander waar de klant naar op zoek is. En hoe we in staat zijn om hier op een optimale wijze in te voorzien. Denk daarbij bijvoorbeeld aan punten als: 

  • Bestand tegen alle weertypen: Allereerst is een aluminium boot bestand tegen alle weertypen. Ook grove weersomstandigheden hebben in de basis namelijk geen negatief effect op aluminium als materiaal. Het is niet alleen stevig, maar begint na verloop van tijd ook niet te roesten. Zo kan het enerzijds tegen een stootje, terwijl het anderzijds ook geen probleem heeft met water. Een win-winsituatie dus.
  • Oog voor detail: Verder is er sprake van flink wat oog voor detail. Zoals we wel vaker aangeven, willen we dat iedere boot volledig naar wens is. Het is dan belangrijk om aandacht te hebben voor de kleinste details. Wanneer namelijk ook deze in orde zijn, is het eindresultaat er eentje waar je nog in lengte van jaren blij mee bent.
  • Beschikking over ontwerptool: De beste manier om er zeker van te zijn dat de boot volledig naar wens is? Een bezoekje brengen aan onze speciale ontwerpomgeving. Hierdoor stelt u heel eenvoudig uw droomboot samen. Bovendien ziet u live hoe bepaalde veranderingen er in de praktijk uit komen te zien. 

Wilt u dus een aluminium sloep kopen in Groningen? Dan is dit het moment om toe te slaan. Pak onze 3D ontwerptool erbij en stel de boot van uw dromen samen! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.