Aluminium sloep kopen Giethoorn

Een aluminium sloep kopen in Giethoorn, is een populaire keuze. Niet gek natuurlijk, aangezien deze locatie bekend staat om de mooie wateren. Hier hoort een passend vaartuig bij. Eentje die tot in detail voldoet aan uw individuele wensen. En laat dat nu precies zijn waar we bij Evensdesign in voorzien. 

Wat is een aluminium sloep?

Een aluminium sloep is een echte plezierboot. Een relatief snelle, compacte boot om een heerlijke tijd op het water in te beleven. Bovendien is het mogelijk om er relatief grote afstanden mee te overbruggen. 

Wist u bovendien dat men de aluminium boot vroeger gebruikte als transportschip, vissersboot en reddingssloep? Zo heeft dit type boot een lange historie wat verschillende functionaliteiten betreft. 

Waarom aluminium sloep kopen in Giethoorn?

Maar wat zijn nu meer specifiek de redenen om een aluminium sloep te kopen in Giethoorn bij Evensdesign? Wat maakt ons aanbod zo speciaal? Graag geven we hier een passend antwoord op: 

  • Ideaal voor alle weersomstandigheden: Aangezien we hier te maken hebben met aluminium als materiaal, is deze boot bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo is het niet makkelijk aluminium te beschadigen. Ook roest het niet, waardoor het erg lang mee blijft. Het is zelfs een brandveilige boot. Zo blijft de beginstaat van de boot een bijzonder lange tijd intact.
  • Online uw droomboot ontwerpen: Daarnaast werken we met een uiterst innovatieve 3D boot configurator. Deze laat u tot in detail uw droomboot samenstellen. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om de kleur, de motor en het stuur online uit te kiezen? Het is zelfs een optie om een minibar en LED navigatielichten te includeren. De mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig. Iets waar veel van onze klanten erg blij van worden.
  • Oog voor detail: Tot slot hebben we veel oog voor detail. We willen dat een boot voor onze klanten van A tot Z perfect is. Dat deze volledig voldoet aan de verwachtingen. En dat de boot bovendien ook zolang mogelijk intact blijft. Het is namelijk wel een investering voor de langere termijn. Met deze gedachte in het achterhoofd nemen we de productie van de aluminium boten op ons. 

Is het op dit moment dus uw wens om een aluminium boot te kopen in Giethoorn? En dan het liefst een boot die tot in detail uw droom verwezenlijkt? Dan raden we het aan om direct onze 3D boot configurator erbij te pakken. Binnen de kortste keren heeft u dan een beeld van uw perfecte boot!

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.