Aluminium sloep kopen Gelderland

Een aluminium sloep kopen in Gelderland? Dan doet u er goed aan om daarbij te kiezen voor een betrouwbare partij. Een ervaren leverancier die werkt volgens een vaste werkwijze. Bij Evensdesign is dit precies hoe we de zaken aanpakken. Om die reden kijken we ernaar uit om ook voor u de ultieme droomboot te realiseren. 

Wat is een aluminium sloep?

Een aluminium sloep is een snelle, wendbare en compacte boot. Een vaartuig dat vroeger voor verschillende doeleinden werd gebruikt. Zo was het een transportschip, een vissersboot en een reddingssloep. Met andere woorden; we hebben het hier over een zeer veelzijdig vaartuig. Volop redenen dus om deze ook als plezierboot in te zetten. 

Waarom aluminium sloep kopen in Gelderland?

Er zijn verschillende redenen om voor een aluminium sloep kopen in Gelderland te kiezen. Meer specifiek geven we graag meer informatie over hoe wij op dit gebied waarde creëren. Bijvoorbeeld door ons te richten op de volgende punten: 

  • Lange levensduur: Een keuze voor aluminium is een keuze voor een lange levensduur. Aluminium gaat bijvoorbeeld niet roesten. Bovendien is het zeer goed bestand tegen potentiële beschadigingen als gevolg van een specifieke impact. Denk daarbij aan neerslag. Dankzij een lange levensduur gaat u flink wat jaren plezier beleven aan uw aluminium sloep.
  • Uw eigen boot ontwerpen: Al helemaal wanneer u daarbij kiest voor een ontwerp via onze speciale 3D boot configurator. Wist u namelijk dat u hiermee heel specifiek uw perfecte boot ontwerpt? Zo kiest u bijvoorbeeld voor een bepaalde kleur, motor en zelfs stuur. Daar komt nog bij dat er ruimte is voor allerlei extra’s. Van een speciale minibar tot aan LED-verlichting. Heeft u al een idee van hoe uw perfecte boot eruit komt te zien?
  • Oog voor detail: Hierbij hebben we altijd veel oog voor detail. Het is simpelweg onze overtuiging dat een boot perfect moet zijn. Dat deze van A tot Z aan uw specifieke wensen moet voldoen. Heeft u hierbij behoefte aan advies op maat van een expert? Laat het ons dan gerust even weten. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. 

Wilt u dus een aluminium sloep kopen in Gelderland? Pak dan direct de 3D ontwerptool erbij en ga aan de slag. Zo duurt het nooit lang voordat u een beter beeld krijgt van de optimale boot. Binnen de kortste keren vaart u er dan al in rond!

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.