Aluminium sloep kopen Drenthe

Een aluminium sloep kopen in Drenthe? Dan doet u er goed aan om voor een ervaren, professionele partij te kiezen. Een bedrijf dat weet wat het doet. Dit is wat we bij Evensdesign te bieden hebben. We vertellen u graag meer over onze unieke dienstverlening wanneer het aankomt op de aluminium boten. 

Wat is een aluminium sloep?

Een aluminium sloep is eigenlijk niets anders dan een reddingsloep, een vissersboot en een transportschip. Echter gebruiken de meeste mensen dit type boot vandaag de dag als een plezierboot. Ook voor pleziertochtjes is deze snelle, wendbare, compacte boot namelijk uiterst geschikt. 

Waarom aluminium sloep kopen in Drenthe?

Een aluminium sloep kopen in Drenthe doet u uiteraard om verschillende redenen. In de basis wilt u waarschijnlijk de vrijheid en het plezier ervaren van een eigen boot. Echter gaan we bij Evensdesign graag een stap verder voor onze klanten. Onder andere door het volgende aan te bieden: 

  • Team van specialisten: Bij ons heeft u de beschikking over een waar team van specialisten. Ervaren vakmensen die zich op dagelijkse basis bezighouden met het ontwerpen en bouwen van professionele boten. Hierdoor zijn we heel goed in staat om te voldoen aan specifieke wensen. Uiteindelijk willen we namelijk wel dat u precies krijgt waar u naar op zoek bent.
  • Unieke ontwerptool: Een belangrijke manier om hierin te voorzien, is door te werken met een unieke ontwerptool. Onze 3D boot configurator laat u een heel gedetailleerd beeld vormen van uw optimale ontwerp. U kiest bijvoorbeeld voor een motor, een stuur en de kleur van de boot. En dit zich slechts een paar voorbeelden. De mogelijkheden zijn alles bij elkaar enorm divers!
  • Bestand tegen alle weersinvloeden: Verder is het een absoluut pluspunt dat het hier een aluminium boot betreft. Dit materiaal is namelijk zeer goed bestand tegen allerlei weersinvloeden. Van de nattigheid van de neerslag zelf tot aan de wat hardere impact die bijvoorbeeld hagel veroorzaakt. Zo gaan onze boten niet roesten en blijven ze op de lange termijn volledig intact. 

Wilt u op dit moment dus een aluminium sloep kopen in Drenthe? Dan is dit hét moment om in actie te komen. Pak onze boot configurator erbij en stel uw ideale bootmodel samen. Heeft u al in gedachten hoe dit eruit komt te zien? Binnen de kortste keren gaat u al in uw eigen boot het water op! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.