Aluminium sloep kopen Amsterdam

Een aluminium sloep kopen in Amsterdam? Dan is er eigenlijk maar één partij die hier op de perfecte manier invulling aan gaat geven; Evensdesign. Wij houden ons namelijk al sinds jaar en dag bezig met het ontwerpen van de ultieme boten voor verschillende individuen. Smaken verschillen. Hier zijn we als geen ander van op de hoogte. Hoe komt uw droomboot eruit te zien? 

Wat is een aluminium sloep?

Een aluminium sloep is in veel opzichten de perfecte plezierboot. Daar waar het vroeger nog vaak een reddingsboot, vissersboot of transportschip was, is hier tegenwoordig flink verandering in gekomen. Met deze snelle, compacte boot navigeer je heel eenvoudig over de Nederlandse wateren. In de omgeving van Amsterdam, maar ook verder daarbuiten. Deze aluminium boot staat daarmee voor een stukje vrijheid. Iets waar iedereen behoefte aan heeft. 

Waarom aluminium sloep kopen in Amsterdam?

Maar wat zijn nu echt specifiek de redenen om een aluminium sloep te kopen in Amsterdam bij Evensdesign? Dit is iets waar we ons natuurlijk op dagelijkse basis mee bezighouden. We vertellen u graag meer over wat u van ons mag verwachten: 

  • Zelf uw boot ontwerpen: Allereerst is er de 3D ontwerptool die we ter beschikking stellen. Deze laat u tot in detail uw eigen boot ontwerpen. Allemaal van achter uw eigen computer. Veel makkelijker kunnen we het niet maken. Kies bijvoorbeeld uw eigen motor, stuur en kleur van de boot. Sterker nog; U kunt zelfs onder andere LED-verlichting en een minibar toevoegen. De mogelijkheden zijn zeer divers!
  • Ervaren partij: Als ervaren botenbouwer hebben we intussen flink wat projecten met succes afgerond. Deze ervaring nemen we bij iedere nieuwe opdracht weer mee. Bovendien hebben we daarbij continu aandacht voor innovatie en verbetering. We staan nooit stil en zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.
  • De beste materialen: Tot slot maken we hierbij altijd gebruik van de beste materialen. We testen alles geregeld zorgvuldig, zodat we precies weten waar we mee te maken hebben. Alles om de levensduur van een boot zoveel mogelijk te maximaliseren. Uiteraard door tegelijkertijd het ervaren comfort daarbij in acht te nemen. 

Wilt u dus op de korte termijn een aluminium sloep kopen in Amsterdam? Laat het ons dan direct weten. Ga aan de slag met de 3D ontwerptool en krijg binnen de kortste keren een beter beeld van uw droomboot! 

Bent u geïnteresseerd in deze boot ? Neem gerust eens contact met ons op.